INternetbureau nvs

Een gedreven, persoonlijk en allround internetbureau.

Al meer dan 16 jaar helpt NVS opdrachtgevers met het bouwen van hun bedrijfswebsite. Met het internet als ons vakgebied staan wij garant voor mooie, succesvolle websites en krachtige webapplicaties. Samen brengen we jouw bedrijf naar 'the next level'!

Zo doen wij dat

Samen bouwen aan jouw succes

Voor ondernemers met online ambitie

Succes komt niet aanwaaien: Het is hard werken en kost tijd. Wij gaan dan ook graag een langdurige relatie met jou aan, omdat alleen dan succes verzekerd is. Hierbij zetten we ons team met ervaren en gepassioneerde zelfstandige professionals in.

Wij geloven dat échte aandacht het geheime ingrediënt van goede service is. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. In wat ze doen, hoe ze dat doen en waarom ze dat doen. Want alleen op deze manier ontdekken we wat een goede website of webapplicatie voor ze betekent.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken-fotografie.png

Ben jij klaar voor groei?

Wij helpen je naar 'the next level'

Omdat het internet ons vakgebied is, kun je bij ons terecht voor een website of webapplicatie waarmee jouw bedrijf indruk maakt. We werken samen met een vast netwerk bestaande uit gepassioneerde experts op het gebied van o.a. SEO, tekst en fotografie. Deze schakelen we op projectbasis in waardoor we flexibel zijn en altijd snel kunnen schakelen. Van concept en ontwerp tot realisatie, content, ontwikkeling en live-gang.

images/portfolio/otentic/otentic-smartphone-desktop.png

Aan het woord

Eigenaar Niels van Strien

Niels van Strien: "In 2005 heb ik NVS Design opgericht. In het begin bestonden de werkzaamheden vooral uit het ontwerpen van logo's, huisstijlen en drukwerk. Sinds 2010 heb ik mijn focus meer verlegd naar websites. De combinatie van ontwerpen en ontwikkelen is mij op het lijf geschreven. Dit zorgt ervoor dat ik - samen met een vast netwerk van externe professionals - complete maatwerk websites kan verzorgen. Websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook resultaten behalen. Samen brengen we jouw bedrijf naar 'the next level'!"

Vrijblijvend sparren? Maak een afspraak

images/headers/niels-van-strien-ontwerper-eigenaar-nvs-internet-reclamebureau-dongen-midden-brabant.png

What's in it for us

Waar wij gelukkig van worden?

Uiteindelijk willen we maar één ding: Ondernemers vooruit helpen en (online) laten groeien. Doelen bereiken die je voor ogen had op het moment dat je klant bij ons werd. En misschien wel meer, want the sky is the limit!

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

Kennismaken?

Kom eens langs in Dongen

Met kennis van zaken, met veel ervaring, met vlekkeloze techniek en met écht resultaat staan we dagelijks voor je klaar om jouw bedrijf te ontzorgen en vooruit te helpen. Dit doen we vanuit het moderne BusinessPoint in Dongen. Hier ontvangen we je graag met een kop koffie en wat lekkers. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Bel of mail ons vrijblijvend

images/content/LR_Business_Point_07.jpg

Team van specialisten

NVS werkt samen met professionals in verschillende vakgebieden. Ons netwerk bestaat uit gepassioneerde, zelfstandige professionals met hart voor hun vak. Mede dankzij de expertise van deze professionals maakt NVS ieder project tot een succes!

team-niels-van-strien Internetbureau NVS » Gedreven, persoonlijk en allround
Niels van Strien
Webspecialist
team-bart-van-hattem Internetbureau NVS » Gedreven, persoonlijk en allround
Bart van Hattem
Fotografie
team-sjeng-lenssen Internetbureau NVS » Gedreven, persoonlijk en allround
Sjeng Lenssen
(SEO) Tekstschrijver
team-geen-afbeelding Internetbureau NVS » Gedreven, persoonlijk en allround
Jeremy Evers
SEO specialist
Wij werken samen met betrouwbare partners.
logo ers/leverancier-hetcommunicatiebureau
logo ers/leverancier-ixlhosting
logo ers/leverancier-linquake
logo ers/leverancier-mollie
logo ers/leverancier-reallyit
logo ers/leverancier-signsister
logo ers/leverancier-upmtz
logo ers/leverancier-vermeulen_reclame