Webdesign Drunen

Je bent een ondernemer in de regio Drunen en je bent op zoek naar een nieuwe website. Bij NVS Design kunnen wij jouw website maken. Van webdesign tot realisatie en onderhoud. Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen wij effectieve en gebruiksvriendelijke websites.

Webdesign in je eigen huisstijl

Net als bij alle communicatiemiddelen is het belangrijk om het webdesign in jouw huisstijl te laten maken. NVS Design ontwerpt en realiseert betaalbare websites die naar klantspecifieke wens worden samengesteld.

Beheer je eigen website

Bij het bouwen van de website kun je kiezen om de website zelf te beheren middels een CMS of het door ons te laten doen. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website. Hier doe je eenvoudig aanpassingen.

Goed vindbare website in Drunen

NVS Design werkt met de nieuwste technieken, waarmee wij ervoor zorgen dat jouw website goed scoort in zoekmachines als Google. Om optimaal te kunnen scoren wordt search engine optimization (SEO) toegepast oftewel zoekmachine-optimalisatie. Wil jij goed scoren in Google zonder hiervoor periodiek een adverteer budget beschikbaar te stellen? SEO is de oplossing.

Eerst zien dan geloven...enkele voorbeelden

zoekterm: coaching breda (Start2Choose);
zoekterm: garagebox huren Breda (Boxverhuurbreda.nl);
zoekterm: fitness tiel (IZI Fitness);
zoekterm: anna montana kleding (Mode bij Anneloes)

Webdesign op maat

Wij ontwikkelen in korte tijd krachtige en professionele websites op maat. Profiteer van de voordelen:

  • Flexibel en schaalbaar
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Makkelijk uitbreidbaar met maatwerk
  • Open Source en hierdoor altijd innovatief
  • Persoonlijke ondersteuning en onderhoud

Waarom een website van NVS Design?

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf!

Wat kost een nieuwe website?

In een eerste gesprek willen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart brengen. Daarna kunnen wij een inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Vragen over webdesign in Drunen?

Bij NVS Design hebben we al ruim 12 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op