Al meer dan 12 jaar helpen we klanten uit Dongen en omgeving met het bouwen van een eigen (bedrijfs)website. Met onze mix van techniek, design en strategie bouwen wij mooie en gebruiksvriendelijke websites.

Website ontwerp en ontwikkeling

Net als bij alle communicatiemiddelen is het belangrijk om een website in jouw huisstijl te laten maken. Wij houden van eenvoud. Als webbouwer maken we moeilijke dingen makkelijk, zodat iedereen het kan gebruiken.

Meer omzet met je website

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf!

Wij vinden het fantastisch om (samen) dingen te bedenken, te ontwerpen en te maken, die iedereen overal ter wereld kan bekijken. Het resultaat is een betaalbare website die naar jouw wens wordt samengesteld.

Wij maken je website vindbaar

Wij werken met de nieuwste technieken en zorgen er voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Het optimaliseren wordt search engine optimization genoemd (SEO). In gewoon Nederlands: zoekmachine-optimalisatie.

Eerst zien dan geloven...enkele voorbeelden

zoekterm: coaching breda (Start2Choose);
zoekterm: garagebox huren Breda (Boxverhuurbreda.nl);
zoekterm: fitness tiel (IZI Fitness);
zoekterm: anna montana kleding (Mode bij Anneloes)

Website beheer met Wordpress of Joomla

Met een CMS kun je jouw website beheren: teksten, foto's en bestanden plaatsen. CMS staat voor: Content Management System. Een mooi woord voor beheersysteem.

Wij werken met Open Source software als Wordpress en Joomla. Deze systemen onderscheiden zich door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Ervaring met beheersystemen is niet nodig. Iedereen kan er mee werken.

6 redenen om jouw website door ons te laten maken

  • Je krijgt een gebruiksvriendelijke website;
  • Je beheert eenvoudig jouw site met een eigen CMS;
  • Je website scoort hoger in Google;
  • Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten;
  • Je profiteert van 12 jaar webdesign ervaring;
  • Geen vaste maandelijkse kosten!

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Omdat wij geloven in persoonlijk contact maken we alleen een offerte na een persoonlijk gesprek. In dit gesprek willen brengen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Bang zijn voor onverwachte kosten is niet nodig. Je betaalt bij ons éénmalig een vooraf afgesproken bedrag voor het maken een website.