Al meer dan 15 jaar helpen we klanten uit Dongen en omgeving met het bouwen van een eigen (bedrijfs)website. Wij ontwerpen mooie én gebruiksvriendelijke websites tegen een betaalbare prijs. Meer exposure, meer bezoekers, meer omzet!

Website ontwerp en ontwikkeling

Net als bij alle communicatiemiddelen is het belangrijk om een website in jouw huisstijl te laten maken. Wij houden van eenvoud. Als website bouwer maken we moeilijke dingen makkelijk, zodat iedereen het kan gebruiken.

Wij vinden het fantastisch om (samen) dingen te bedenken, te ontwerpen en te maken. Het resultaat is een betaalbare website die naar jouw wens wordt samengesteld. Geen kant-en-klare templates, maar een website die speciaal voor jou op maat gemaakt wordt.

Meer omzet met je website

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf!

Wij maken je website vindbaar

Wij werken met de nieuwste technieken en zorgen er voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Het optimaliseren wordt search engine optimization genoemd (SEO). In gewoon Nederlands: zoekmachine-optimalisatie.

Eerst zien dan geloven...enkele voorbeelden

zoekterm: coaching breda (Start2Choose);
zoekterm: garagebox huren Breda (Boxverhuurbreda.nl);
zoekterm: fitness tiel (IZI Fitness);
zoekterm: anna montana kleding (Mode bij Anneloes)

Beheer je eigen website

CMS staat voor: Content Management System. Een mooi woord voor beheersysteem. Met een CMS kun je jouw website beheren: teksten, foto's en bestanden plaatsen. Ervaring met het beheersysteem is niet nodig. Iedereen kan er mee werken.

5 redenen om jouw website door ons te laten maken

  • Je krijgt een gebruiksvriendelijke website;
  • Je beheert eenvoudig jouw site met een eigen CMS;
  • Je website scoort hoger in Google;
  • Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten;
  • Je profiteert van ruim 15 jaar webdesign ervaring.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Omdat wij geloven in persoonlijk contact maken we alleen een offerte na een persoonlijk gesprek. In dit gesprek willen brengen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Bang zijn voor onverwachte kosten is niet nodig. Je betaalt bij ons éénmalig een vooraf afgesproken bedrag voor het maken een website.

Neem contact op voor een afspraak »