Online berekeningen maken

Prijscalculator op je website

Een calculator is perfect voor als je jouw klanten online een prijs of productconfiguratie wilt laten berekenen. Onze prijscalculator maakt het makkelijk om je bezoekers nauwkeurig de kosten van verschillende diensten te laten berekenen.

Zo doen we dat

Gebruiksgemak voor je klanten

Online offertes maken

NVS heeft een prijscalculator ontwikkeld waarmee bezoekers van je websites snel en eenvoudig online een offerte kunnen laten maken. Ideaal voor de inkoop van goederen zoals metalen of de verkoop van graszoden. De offerte wordt automatisch verstuurd naar jou en je bezoeker, voorzien van jouw briefpapier of huisstijl.

Met onze prijscalculator bespaar je veel tijd op het maken van offertes. Naast de tijdsbesparing heb je ook minder foutgevoeligheid, omdat het geen mensenwerk meer is. Bovendien blijft het proces ook gewoon doordraaien bij verzuim of verlof.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Voor alles een oplossing

Eenvoudige of complexe berekeningen

Onze calculator is geschikt voor eenvoudige en complexe berekeningen. Gebruik de rekentool om een wasbeurt in een autowasstraat te berekenen, of zet de tool in om je maandelijkse besparing te zien bij de installatie van een warmtepomp.

We kunnen je prijscalculator ook voorzien van een koppeling met iDeal of PayPal, zodat je bezoekers na hun berekening direct jouw product of dienst kunnen bestellen. Je kiest zelf hoe eenvoudig je het jouw bezoekers maakt.

images/content/webshop-maatwerk.png

Ons werk

Calculator in de praktijk

Of onze rekentool bij je past laten we graag aan jouw beoordeling over. Maar we kunnen wel zeggen dat deze calculator je gegarandeert veel tijd bespaart. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/portfolio/zerogas/zerogas-website-calculator.png
"NVS Design heeft voor BusinessPoint Dongen een nieuwe website gemaakt. De combinatie van inlevingsvermogen en kennis zorgt voor een mooi eindresultaat. Daar kunnen we écht mee voor de dag komen!"
BusinessPoint Dongen | Sjors Jochems

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten