Je eerste indruk telt

Huisstijl ontwerpen voor je bedrijf

Een huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een bedrijfsnaam en een logo. Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen en een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Zo doen wij dat

Google beoordeling
4.9

Jouw imago

Een huisstijl ontwerpen die bij je past

Jouw huisstijl is de eerste indruk die een klant krijgt van je bedrijf. Daarmee is dit één van de belangrijkste momenten in de klantreis. Een goed vormgegeven huisstijl zorgt ervoor dat je succesvol bent en resultaat behaald.

Wij maken een logo en een huisstijl ontwerp dat past bij jouw bedrijf en wat jij doet. Niet alleen voor je briefpapier, enveloppen, presentaties en visitekaartjes, maar ook voor je website, mailings en social media.

 

images/content/logo-ontwerpen-diversen.png

Een goede basis

Een logo laten ontwerpen

Het ontwerpen van een logo begint met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we welke wensen en eisen je aan jouw logo stelt. Je moet hierbij denken aan zaken als kleurgebruik, design, doelgroep, stijl etc.

Op basis van dit gesprek gaan we schetsen. We maken een aantal concept logo ontwerpen in verschillende stijlen. Deze concepten zullen we samen bespreken. Op basis van die bevindingen gaan we het ontwerp finetunen, totdat er een logo staat waar jij volledig achter staat.

images/portfolio/vanderstraten/vanderstraten-schetsen-logo.png

Werken vanuit de basis

Huisstijl ontwerpen met jouw logo

Op basis van het logo en je gewenste identiteit ontwikkelen we jouw eigen huisstijl. De huisstijl van je organisatie, bedrijf of merk is een bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe. Dit noemen we ook wel de visuele identiteit van je onderneming.

Deze visuele identiteit is een vastgestelde verzameling van kleuren, vormen, typografie en elementen. Met dit palet maken we alle huisstijldragers. Je moet hierbij denken aan briefpapier, visitekaartjes, brochures (drukwerk), je website en beletteringen op je bedrijfspand of bedrijfsauto.

images/portfolio/ruttenia/ruttenia-huisstijl-ontwerp.png

 Met alles rekening houden

Logo en huisstijl in de praktijk

Bij het ontwerpen van een logo en huisstijl denken we verder dan een alleen maar mooi plaatje. Een goede huisstijl is voorbereid op het functioneel toepassen op verschillende huisstijldragers.

We kijken verder dan je visitekaartje of briefpapier. We ontwerpen een flexibele identiteit waarin we rekening houden met kleuren, vormen en design. Illustratieve elementen zorgen ervoor dat jouw huisstijl onderscheidend is. Met slim kleurgebruik zorgen we voor de perfecte afstemming van jouw identiteit. Zo ben je voorbereid op alles wat komen gaat!

images/portfolio/denbolder/denbolder-signing-pand.png

Online presentatie

Huisstijl ontwerpen voor je website

Natuurlijk mag een goede website niet ontbreken voor jouw bedrijf. Wij maken een professionele website die we volledig op maat ontwerpen in jouw huisstijl. Zo maken we jouw bedrijfspresentatie compleet.

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische perfectie en een gebruiksvriendelijk ontwerp zijn de basis voor een succesvolle website. Bij NVS hebben we ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen.

Lees alles over websites

images/content/portfolio-webdesign-dongen.png

Voor ondernemers met ambitie

Professioneel reclamebureau

Als reclamebureau vergroten wij de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Potentiële klanten zullen jouw dienst of product herkennen en dat is precies wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien! Deze herkenbaarheid bereiken we door middel van het ontwerpen van een huisstijl die jouw doelgroep aanspreekt en deze zetten we in voor alle reclame doeleinden. Advertenties, flyers, nieuwsbrieven, autobelettering en folders. Welke reclame-uiting het beste bij jouw bedrijf past verschilt. Iedere doelgroep vraagt tenslotte om een andere benadering.

Naast het beeldmateriaal focussen we ons als reclamebureau ook op de begeleidende teksten. Een krachtig ontwerp kan per slot van rekening niet zonder een aansprekende commerciële tekst. Hiervoor werken we samen met een vast team van specialisten.

images/portfolio/iberica-estates/iberica-estates-brochure.png

ONS WERK

Bekijk onze huisstijl ontwerpen

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze huisstijlen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/portfolio/ruttenia/ruttenia-logo-vernieuwing.png
"Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Niels. Hij heeft nu inmiddels mijn 2e website gebouwd!"
Carien van Dongen

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten