Goed vindbaar online

Webdesign Tilburg

Je bent ondernemer in de regio Tilburg en je wilt een zakelijke website laten maken. Bij NVS helpen we al meer dan 16 jaar klanten uit Tilburg en omgeving met het webdesign van een eigen website. Als full service internetbureau uit Dongen zijn we gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties.

Zo doen we dat

Google beoordelingen
20

Van concept tot realisatie

Website laten maken Tilburg

Wij bouwen professionele websites voor bedrijven uit de regio Tilburg. Als webdesigner maken we een betaalbare website die naar jouw wens wordt samengesteld. Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen we effectieve en gebruiksvriendelijke websites.

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt. Hiermee maken we je snel vindbaar in de regio Tilburg.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Webdesign op maat

Haal meer omzet uit je website

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Zitten zij in de regio Tilburg, of ook daarbuiten? Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf.

We houden bij het ontwerpen van je website niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. 99% van de mensen die een zoekopdracht uitvoeren op Google komen namelijk niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten.

images/content/webshop-beheren-cms.png

Laat jezelf zien

Website vindbaar maken

Bij het optimaliseren van je website kijken we niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden. De basis voor je vindbaarheid in Google is een snelle en goed functionerende website. Een website laten maken in Tilburg is dus niets iets wat je 'snel nog even moet doen'.

Wij werken met de nieuwste technieken en zorgen er voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Het optimaliseren wordt search engine optimization genoemd (SEO). In gewoon Nederlands: zoekmachine-optimalisatie.

Zo maken wij jou vindbaar

 

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Snel en gebruiksvriendelijk

Waarom een website van NVS?

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

Met ons CMS kun je jouw website beheren: teksten, foto's en bestanden plaatsen. Wij werken met Open Source software Joomla. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website. Hier doe je eenvoudig aanpassingen.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Geen standaard templates

Webdesign op maat in Tilburg

In de regio Tilburg zijn verschillende ontwerpbureaus en webdesigners, maar weinig bedrijven die webdesign met een sterk en schaalbaar platform combineren. Je website laten maken door NVS geeft zekerheid:

  • Flexibel en makkelijk uitbreidbaar met maatwerk
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheersysteem

Wij houden niet van kant-en-klare templates waarin we alleen maar jouw huisstijlkleuren en logo toevoegen, zonder verdere eigen identiteit en originaliteit. Wij ontwikkelen in korte tijd krachtige en professionele websites met een webdesign op maat. 

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wat kost een nieuwe website?

"Wat kost een website?" - Deze vraag krijgen we vaak. Omdat wij geloven in persoonlijk contact maken we alleen een offerte na een persoonlijk gesprek. In dit gesprek brengen wij jouw wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Bij NVS hebben we ruim 16 jaar ervaring in webdesign en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen.

Neem contact op

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

 

ons werk

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze webdesigns mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

 

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingsmodule-webdesign.png
"Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, om een helder profiel te krijgen, kwamen er snel verrassende ontwerpen. Professioneel doordacht met een juiste onderbouwing."
MPMM | Peter Meijs
Wij werken voor klanten met ambitie.
logo referentie-100voetbal
logo referentie-am-infra
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten