Goed vindbaar online

Webdesign Tilburg

Blijven bezoekers jouw website verlaten zonder een offerte aan te vragen, zonder iets bij je te kopen, zonder je zelfs maar te onthouden? Het wordt tijd om daar nú iets aan te doen! Internetbureau NVS is jouw webdesign partner in de regio Tilburg wanneer je op zoek bent naar een succesvolle website.

Zo doen we dat

Google beoordeling
4.9

Profiteer van ruim 16 jaar ervaring

Website laten maken Tilburg

Wij bouwen professionele websites voor bedrijven uit de regio Tilburg. Hierbij denken we altijd aan jóuw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Zitten zij in de regio Tilburg, of ook daarbuiten? Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf!

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt. Hiermee maken we je snel vindbaar in de regio Tilburg.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Tijd voor actie

Haal meer omzet uit je website

Wij onderscheiden ons door niet alleen mooie websites te maken, maar ook veel aandacht te schenken aan gebruiksvriendelijkheid en conversie-optimalisatie. Alleen zó levert je website ook echt klanten op.

Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen wij succesvolle websites. We bouwen websites bovendien zo dat ze zeer veilig en snel zijn.

images/content/webshop-beheren-cms.png

Laat jezelf zien

Website vindbaar maken

Bij het optimaliseren van je website kijken we niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden. De basis voor je vindbaarheid in Google begint bij een snelle en goed functionerende website. Een website laten maken in Tilburg is dus niets iets wat je 'snel nog even moet doen'.

"De basis voor je vindbaarheid in Google begint bij een snelle en goed functionerende website. Dat vindt Google erg belangrijk."

Wij werken met de nieuwste technieken en zorgen er voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Het optimaliseren wordt search engine optimization genoemd (SEO). In gewoon Nederlands: zoekmachine-optimalisatie.

Zo maken wij jou vindbaar

 

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Geen standaard templates

Webdesign op maat in Tilburg

In de regio Tilburg zijn verschillende ontwerpbureaus en webdesigners, maar weinig bedrijven die webdesign met een sterk en schaalbaar platform combineren. Je website laten maken door NVS geeft zekerheid:

  • Flexibel en makkelijk uitbreidbaar met maatwerk
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheersysteem

Wij houden niet van kant-en-klare templates waarin we alleen maar jouw huisstijlkleuren en logo toevoegen, zonder verdere eigen identiteit en originaliteit. Wij ontwikkelen in korte tijd krachtige en professionele websites met een webdesign op maat. 

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wat kost een nieuwe website?

Iedere dag dat je website 0 conversies heeft, verdien je ook 0 euro met je website. Wij brengen daar verandering in met een professionele website!

Wat de investering in je website dan is? Dat hangt helemaal af van jouw wensen. Kwaliteit is bij ons altijd leidend. Naast het webdesign en programmeren van je website is ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen?

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

Wil je het goed doen, of beter?

6 redenen om jouw website door ons te laten maken

Website laten maken

Je krijgt een krachtige, gebruiksvriendelijke én mooie website.

 
Website ontwerp op maat

Je krijgt een uniek webdesign afgestemd op jouw bedrijf.

Goed vindbaar in Google

Je website scoort beter in Google dan je concurrenten in Tilburg.

Perfect op ieder apparaat

Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten.

Zelf aanpassingen maken

Je beheert zelf eenvoudig en snel je eigen website.

Wij zorgen voor resultaat

Je profiteert van ruim 16 jaar webdesign ervaring.

Bij NVS hebben we veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen. Wil je meer weten?

Neem direct contact op

 

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze webdesigns mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingsmodule-webdesign.png
"Geweldig bedrijf, zeer professioneel en klantvriendelijk. Men denkt mee en neemt de tijd om onze wensen en verwachtingen te creëren in een prachtig design."
Heijman Groep | Mona Heijman

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten