Webdesign Breda? Bij ons ben je op het juiste adres! Wij zijn een ervaren webbureau en zorgen ervoor dat jouw bedrijf op professionele wijze online wordt gepresenteerd.

Webdesign in jouw eigen huisstijl

Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de doelgroep. Het is dan ook belangrijk om de huisstijl in te zetten bij alle communicatiemiddelen, zo ook de website. Een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website ontwikkelen vraagt om kennis en ervaring. Webdesign Breda houdt zich al 15 jaar bezig met het ontwerpen van websites en weet dus als geen ander hoe het jouw bedrijf kan presenteren. Een webdesigner maakt in overleg met jou een betaalbare website die aan al jouw wensen voldoet.

Webdesign Breda - De kracht van een website

Tijdens het ontwerpproces houden we rekening met jouw doelgroep. Hoe kunnen we deze het beste bereiken en hoe kunnen we het gebruikersgemak zo optimaal mogelijk maken. Een perfect functionerende website oogt niet alleen professioneel, het verhoogt de omzet van jouw bedrijf.

Webdesign op maat

In de regio Breda vind je diverse webdesigners. Maar bij het ontwikkelen van een website die hoog in Google scoort, komt zoveel meer kijken dan enkel de lay-out. Wij ontwikkelen krachtige en gebruiksvriendelijke websites op maat welke jouw doelgroep zal bereiken en enthousiasmeren.

Goed vindbare website in Breda

NVS Design werkt met de nieuwste technieken, waarmee wij ervoor zorgen dat jouw website goed scoort in zoekmachines als Google. Om optimaal te kunnen scoren wordt search engine optimization (SEO) toegepast oftewel zoekmachine-optimalisatie. Wil jij goed scoren in Google zonder hiervoor periodiek een adverteer budget beschikbaar te stellen? SEO is de oplossing.

Eerst zien dan geloven...enkele voorbeelden

zoekterm: coaching breda (Start2Choose);
zoekterm: garagebox huren Breda (Boxverhuurbreda.nl);
zoekterm: fitness tiel (IZI Fitness);
zoekterm: anna montana kleding (Mode bij Anneloes)

Webdesign Breda - beheer je website zelf

NVS Design houdt zich bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van jouw website. Is de website klaar, dan kan je door middel van CMS (een content management systeem) zelf inloggen en de website beheren. Inloggen gaat met een gebruikersnaam en wachtwoord en kan op ieder gewenst moment. Zo kun je teksten, foto’s en bestanden plaatsen, waardoor jouw website up to date blijft. Onze webdesigners werken met Open Source software zoals Wordpress en Joomla.

Waarom kiezen voor NVS Design?

  • Je krijgt een professioneel ogende en gebruiksvriendelijke website
  • Je kunt jouw website eenvoudig beheren door zelf in te loggen
  • Je scoort hoger in Google waardoor het bereik wordt vergroot
  • Jouw website is goed zichtbaar op mobiele apparaten en desktop
  • Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact

Webbureau Breda

NVS Design ontwerpt gebruiksvriendelijke websites die hoog in Google scoren, niet alleen in Breda maar ook regionaal en landelijk. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online professioneel naar buiten treedt, waardoor het vertrouwen van de klant groeit en jouw omzet stijgt.

Veel mensen vragen zich af wat een website kost. Dit verschilt, want het is afhankelijk van de wensen die je hebt. Wij zijn dan ook een groot voorstander van persoonlijk contact en maken graag een offerte voor na een persoonlijk gesprek waarin wij al jouw wensen en doelstellingen in kaart brengen.

Vragen?

Wil je graag de zichtbaarheid van jouw bedrijf online vergroten en één en al professionaliteit uitstralen? Wij weten door 15 jaar ervaring precies hoe wij dit het beste moeten aanpakken. Op zoek naar een webbureau in de regio Breda? Zoek niet verder, wij zijn de webdesigner Breda met verstand van zaken.

Neem vrijblijvend contact met ons op