Webdesign BReda

Nieuwe website nodig? Dat komt goed uit.

Op zoek naar een nieuwe professionele website? Of doet je bestaande website niet wat hij moet doen? Vanuit ons kantoor in Dongen helpen we al meer dan 16 jaar bedrijven uit Breda en omgeving met het bouwen van een zakelijke website.

Zo doen we dat

Google beoordeling
4.9

Van concept tot realisatie

Webdesign Breda - Succesvolle websites

Als internetbureau helpen we al meer dan 16 jaar bedrijven met de ontwikkeling van hun bedrijfswebsite. Met het internet als ons vakgebied staan wij garant voor mooie, succesvolle websites en krachtige webapplicaties.

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt.

Lees meer over website ontwikkeling

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Wil je het goed doen, of beter?

6 redenen om jouw website door ons te laten maken

Wij ontwikkelen in korte tijd krachtige en professionele websites op maat. Alles wat je nodig hebt om succes te behalen:

Jouw website is gebruiksvriendelijk en snel

We maken een uniek webdesign afgestemd op jouw bedrijf

Scoor hoger in Google met jouw professionele website

Je website is geschikt voor mobiele apparaten

Beheer zelf eenvoudig en snel je eigen website

Wij bieden je ruim 17 jaar webdesign ervaring

Alles over maatwerk websites

hoger in Google

Website laten maken in Breda? Focus op conversie!

Bij het ontwerpen van een website denken we als internetbureau vooral aan jouw klanten. We ontwikkelen eerst een concept waarin we vertellen hoe we jouw doelstelling gaan behalen. Pas daarna gaan we je website ontwerpen en ontwikkelen. Je wilt namelijk álles uit je website halen wat er in zit. Je website moet tenslotte meer opleveren dan dat 'ie kost.

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische perfectie en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project. Internetbureau NVS staat voor je klaar.

Lees meer over Google optimalisatie

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

gebruiksvriendelijk en snel

Website laten maken voor meer resultaat

Bij het ontwerpen van een webdesign denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf.

Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk webdesign zijn de basis voor een succesvolle website. We werken als webdesigner veel voor bedrijven in de regio Breda. Als lokaal internetbureau zijn we daarom helemaal op de hoogte van alles wat er speelt in de regio.

Ruim 500 ondernemers gingen je voor. Benieuwd wie? Bekijk hier enkele van onze klanten.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Wat zeggen klanten over onze websites?

"We hadden vooraf goed overleg en maakte een planning wanneer de website zou worden opgeleverd. Ik had zelf de neiging om alle kanten op te schieten omdat er veel op je af komt. NVS heeft me in alle rust door dit proces geloodst. Ik ben zeer tevreden met het resultaat."

Carien van Dongen, specialist portret boetseren

images/portfolio/carienvandongen/carienvandongen-membership.png

Veilig en gemakkelijk

Beheer je eigen website

Bij het laten maken van je website door internetbureau NVS kun je jouw website zelf beheren middels een beheersysteem, ook wel CMS genoemd. Met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website om aanpassingen te maken. Het maakt niet of uit of je in Breda, Barcelona of Berlijn bent, je hebt altijd toegang tot je eigen website.

We bouwen websites zo dat ze zeer veilig en snel zijn. Dat komt omdat we als webdesigner veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je goed gevonden wilt worden in zoekmachines in bijvoorbeeld Breda, Etten-Leur of Oosterhout. Website laten maken Breda? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Zo bouwen we veilige websites

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Niet onbelangrijk

Wat kost een nieuwe website?

Dat hangt helemaal af van je wensen. Wij maken altijd unieke websites op maat, dat kost meer tijd dan werken met standaard templates en is dus ook duurder. Kwaliteit is hierbij voor ons leidend. Ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) is relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen?

In een eerste gesprek brengen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna maken we een offerte voor de werkzaamheden en de kosten.

Neem contact op

images/portfolio/otentic/otentic-customs-preview.png

Veelgestelde vragen en antwoorden

Dat hangt helemaal af van je wensen. Wij maken altijd unieke websites op maat, dat kost meer tijd dan werken met standaard templates en is dus ook duurder. Kwaliteit is hierbij voor ons leidend. Ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) is relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen? In een eerste gesprek brengen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna maken we een offerte voor de werkzaamheden en de kosten. Onze websites starten vanaf € 1.250,-.

Ja, je website is altijd vindbaar in Google. Hoe goed vindbaar je bent en op welke zoektermen, dat is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt in het traject. Onze websites hebben in de basis een goede techniek. Hierdoor ben je verzekerd van een goede en snelle website. Tecniek is belangrijk voor Google, dus de basis van je website is altijd goed.

Maar om goed gevonden te worden is er meer nodig: Met behulp van Search Engine Optimization (SEO) zorgen we voor betere vindbaarheid van je website. We voeren een onderzoek uit naar de zoekwoorden die voor jouw pagina’s belangrijk zijn. Daarmee kun je content schrijven of láten schrijven door een gespecialiseerde SEO-tekstschrijver. Die content zorgt ervoor dat je met de juiste woorden snel gevonden wordt via Google.

Ja, graag zelfs! Je kunt bij ons een website servicecontract afsluiten. Dan zorgen we dat je website veilig en up-to-date blijft. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we altijd snel op. Je ontvangt iedere maand een rapport van onze werkzaamheden, zodat je kunt zien welke updates er zijn uitgevoerd.

Informeer naar de mogelijkheden

Ja! Onze websites maken we in Joomla of Wordpress. Met deze beheersystemen (CMS) bewerk je zelf eenvoudig pagina’s, video's en afbeeldingen. Alle handelingen in Joomla of Wordpress doe je online, of je nu thuis bent of op kantoor. En kom je er even niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar.

Naast websites bouwen wij ook uiteenlopende e-commerce oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan boekingssystemen, digitale nieuwsbrieven en ook webshops. Mogelijkheden hierin zijn ondermeer het beheer van je eigen webshop, het integreren van betaalmethodes als iDEAL en PayPal en het koppelen van de webshop met jouw eigen administratiepakket of voorraadbeheer.

Lees alles over de mogelijkheden

"Het is hartstikke fijn samenwerken met NVS. De lijnen zijn kort en de service is supersnel."
Den Bolder | Barbera van Breemen

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten