Goed vindbaar online

Webdesign Breda

Op zoek naar webdesign Breda en omstreken? Vanuit ons kantoor in Dongen helpen we al meer dan 16 jaar bedrijven uit Breda en omgeving met het bouwen van een zakelijk website. Als full service internetbureau uit Dongen zijn we gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties.

Zo doen we dat

Van concept tot realisatie

Webdesign Breda - Succesvolle websites

Als internetbureau helpen we al meer dan 16 jaar bedrijven met de ontwikkeling van hun bedrijfswebsite. Met het internet als ons vakgebied staan wij garant voor mooie, succesvolle websites en krachtige webapplicaties.

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt.

Met kennis van zaken, met veel ervaring, met vlekkeloze techniek en met écht resultaat staan we dagelijks voor je klaar om jouw bedrijf te ontzorgen en vooruit te helpen.

Lees meer over website ontwikkeling in Breda

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Website ontwerp op maat

Webdesign Breda - Focus op conversie

Bij het ontwerpen van een website denken we als internetbureau vooral aan jouw klanten. We ontwikkelen eerst een concept waarin we vertellen hoe we jouw doelstelling gaan behalen. Pas daarna gaan we je website ontwerpen en ontwikkelen. Je wilt namelijk álles uit je website halen wat er in zit. Je website moet tenslotte meer opleveren dan dat 'ie kost.

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische perfectie en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project. Internetbureau NVS staat voor je klaar.

Lees meer over website optimalisatie in Breda

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

Veilig en gemakkelijk

Internetbureau Breda - Beheer je eigen website

Bij het bouwen van de website door internetbureau NVS kun je kiezen om de website zelf te beheren middels een beheersysteem, ook wel CMS genoemd. Met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website om aanpassingen te maken. Het maakt niet of uit of je in Breda, Barcelona of Berlijn bent, je hebt altijd toegang tot je eigen website.

We bouwen Joomla websites zo dat ze zeer veilig en snel zijn. Dat komt omdat we als internetbureau veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je goed gevonden wilt worden in zoekmachines in bijvoorbeeld Breda, Etten-Leur of Oosterhout. 

Zo bouwen we veilige websites

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Snel en gebruiksvriendelijk

Waarom een website van internetbureau NVS?

Bij het ontwerpen van een webdesign denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf.

Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk webdesign zijn de basis voor een succesvolle website. We werken veel voor bedrijven in de regio Breda, als lokaal internetbureau zijn we daarom helemaal op de hoogte van alles wat er speelt in de regio.

Ruim 500 ondernemers gingen je voor. Benieuwd wie? Bekijk hier enkele van onze klanten.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Geen standaard templates

Website ontwikkeling op maat in Breda

Een internetbureau in Breda vinden is niet zo moeilijk. In de regio Breda zijn verschillende  webdesigners en website bouwers, maar niet al deze bureaus combineren website ontwerp met een sterk en schaalbaar platform. Wij garanderen je:

  • Een flexibel en schaalbaar platform
  • 100% zoekmachine vriendelijke website
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Makkelijk uitbreidbaar met maatwerk
  • Open source en hierdoor altijd innovatief
  • Persoonlijke ondersteuning en onderhoud

Wij houden niet van kant-en-klare webdesigns waarin we alleen maar jouw huisstijlkleuren en logo toevoegen, zonder verdere eigen identiteit en originaliteit. Als professioneel internetbureau ontwikkelen we krachtige en professionele websites op maat.

Alles over maatwerk websites

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Niet onbelangrijk

Wat kost een nieuwe website?

In een eerste gesprek willen wij graag je wensen, eisen en doelstellingen in kaart brengen. Daarna kunnen wij een inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

In de regio van Breda zijn we als internetbureau ook actief voor klanten uit onder andere Bavel, Prinsenbeek, Rijen, Teteringen, Terheijden en Oosterhout.

Neem contact op

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

 

ons werk

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. En waar onze klanten trots op zijn. Bekijk onze projecten en lees wat klanten vertellen.

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingsmodule-webdesign.png
"Niels is een echte vakman! Staat je professioneel te hulp en denkt goed mee. Een ideaal voorbeeld hoe een kleine ondernemer moet zijn: afspraak is afspraak en service op 1."
Rutten Industriële Automatisering | Henk Rutten
Wij werken voor klanten met ambitie.
logo referentie-100voetbal
logo referentie-am-infra
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten