INternetbureau nvs

Een gedreven, persoonlijk en allround internetbureau.

Al meer dan 16 jaar helpt NVS opdrachtgevers met het bouwen van hun bedrijfswebsite. Met het internet als ons vakgebied staan wij garant voor mooie, succesvolle websites en krachtige webapplicaties. Samen brengen we jouw bedrijf naar 'the next level'!

Zo doen wij dat

Samen bouwen aan jouw succes

Voor ondernemers met online ambitie

Succes komt niet aanwaaien: Het is hard werken en kost tijd. Wij gaan dan ook graag een langdurige relatie met jou aan, omdat alleen dan succes verzekerd is. Hierbij zetten we ons team met ervaren en gepassioneerde zelfstandige professionals in.

Wij geloven dat échte aandacht het geheime ingrediënt van goede service is. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. In wat ze doen, hoe ze dat doen en waarom ze dat doen. Want alleen op deze manier ontdekken we wat een goede website of webapplicatie voor ze betekent.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken-fotografie.png

Ben jij klaar voor groei?

Wij helpen je naar 'the next level'

Omdat het internet ons vakgebied is, kun je bij ons terecht voor een website of webapplicatie waarmee jouw bedrijf indruk maakt. We werken samen met een vast netwerk bestaande uit gepassioneerde experts op het gebied van o.a. SEO, tekst en fotografie. Deze schakelen we op projectbasis in waardoor we flexibel zijn en altijd snel kunnen schakelen. Van concept en ontwerp tot realisatie, content, ontwikkeling en live-gang. En dat alles met Brabantse nuchterheid: We blazen niet hoog van de toren, maar leveren gewoon resultaat!

images/portfolio/otentic/otentic-smartphone-desktop.png

Aan het woord

Eigenaar Niels van Strien

"Mooie dingen maken die onze klanten naar een hoger niveau tillen. Dat is wat we doen. Met deze motivatie zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen van complete maatwerk websites. Websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook resultaten behalen. We bundelen graag de krachten om jouw bedrijf naar 'the next level' te brengen!"

images/headers/niels-van-strien-ontwerper-eigenaar-nvs-internet-reclamebureau-dongen-midden-brabant-small.png

What's in it for us

Waar wij gelukkig van worden?

Uiteindelijk willen we maar één ding: Ondernemers vooruit helpen en (online) laten groeien. Doelen bereiken die je voor ogen had op het moment dat je klant bij ons werd. En misschien wel meer, want the sky is the limit!

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

Kennismaken?

Kom eens langs in Dongen

Met kennis van zaken, met veel ervaring, met vlekkeloze techniek en met écht resultaat staan we dagelijks voor je klaar om jouw bedrijf te ontzorgen en vooruit te helpen.

Wij zijn gevestigd in het moderne BusinessPoint in Dongen. Wil je eens vrijblijvend (beeld)bellen om kennis te maken? Plan dan via onderstaande button een afspraak wanneer het jou schikt. We kunnen dan ongestoord jouw project bespreken.

Liever een face-to-face gesprek met een kop koffie? Ook geen probleem natuurlijk. Tot snel!

Plan direct een (bel)afspraak

images/content/LR_Business_Point_07.jpg

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo ers/leverancier-hetcommunicatiebureau
logo ers/leverancier-ixlhosting
logo ers/leverancier-linquake
logo ers/leverancier-mollie
logo ers/leverancier-reallyit
logo ers/leverancier-signsister
logo ers/leverancier-upmtz
logo ers/leverancier-vermeulen_reclame