Wij maken je zichtbaar

Zakelijke website laten maken

Blijven bezoekers je website verlaten zonder een offerte aan te vragen, zonder iets bij je te kopen, zonder je zelfs maar te onthouden? Dan is het tijd voor een professionele zakelijke website die wél werkt!

Zo doen we dat

Een succesvolle zakelijke website

Krijg je wel klanten via-via, maar nooit via je website?

Bij het ontwerpen van een zakelijke website denken we vooral aan jouw klanten. We schrijven eerst een plan waarin we uitleggen hoe we jouw doelstelling willen behalen. Pas daarna gaan we je website ontwerpen en ontwikkelen. Je website moet tenslotte meer opleveren dan dat 'ie kost. Je wilt namelijk álles uit je website halen!

Als internetbureau helpen we al meer dan 16 jaar bedrijven met de ontwikkeling van hun zakelijke website. Met het internet als ons vakgebied staan wij garant voor mooie, succesvolle websites en krachtige webapplicaties.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Zet bezoekers om in klanten

Focus je website op conversie

Wij onderscheiden ons door niet alleen mooie websites te maken, maar ook veel aandacht te schenken aan gebruiksvriendelijk en conversie-optimalisatie.

"Een conversie is een actie waarvan je wilt dat bezoekers deze uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van je contactformulier of het bestellen van producten in jouw webshop."

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische perfectie en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Wij ontwerpen voor jóuw klanten

Zakelijke website op maat

Wij werken niet met standaard templates waarin we alleen maar jouw huisstijlkleuren en logo toevoegen. Als professioneel internetbureau ontwikkelen we liever krachtige en zakelijke websites op maat. Wij garanderen je:

  • Een flexibel en gebruiksvriendelijk platform
  • 100% zoekmachine vriendelijke website
  • Persoonlijke ondersteuning en onderhoud

Met het internet als ons vakgebied staan wij garant voor mooie, succesvolle websites en krachtige webapplicaties.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Zet jezelf in de etalage

Je website optimaliseren voor Google

We houden bij het ontwerpen van je website niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. 99% van de mensen die een zoekopdracht uitvoeren op Google komen namelijk niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten.

"Leer je bezoekers kennen zodat je hun gedrag kunt voorspellen en je conversie kunt verhogen."

Om vindbaar te zijn in Google is het belangrijk om je zakelijke website te optimaliseren. Of dat nu lokaal, regionaal of landelijk is. We kijken niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden op je website. De basis voor je vindbaarheid in Google begint namelijk bij een snelle en goed functionerende website. Dat vindt Google erg belangrijk.

TIP: Zorg dat jouw website continu in ontwikkeling is. Deze zal dan eerder zijn positie behouden en verbeteren in Google.

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

Veilig en gemakkelijk

Beheer je eigen website

Bij het bouwen van de website door internetbureau NVS kun je kiezen om de website zelf te beheren middels een beheersysteem, ook wel CMS genoemd. Met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website om aanpassingen te maken.

We bouwen websites zo dat ze zeer veilig en snel zijn. Dat komt omdat we als internetbureau veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je goed gevonden wilt worden in zoekmachines.

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

De meest gestelde vraag

Wat kost een zakelijke website?

Een zakelijke website kost je duizenden, misschien wel tienduizenden euro's - als hij geen conversie oplevert. Want iedere dag dat je 0 conversies hebt, verdien je ook 0 euro met je website.

"Iedere dag dat je 0 conversies hebt, verdien je ook 0 euro met je website."

Wij brengen daar verandering in met een professionele zakelijke website! Wat de investering in je website dan is? Dat hangt helemaal af van jouw wensen. Kwaliteit is bij ons altijd leidend. Naast het ontwerpen en ontwikkelen is ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen?

images/portfolio/otentic/otentic-customs-website.png

Klant aan het woord

"We hadden vooraf goed overleg en maakte een planning wanneer de website zou worden opgeleverd. Ik had zelf de neiging om alle kanten op te schieten omdat er veel op je af komt en je goed moet bedenken welke informatie, op welke manier moet worden getoond. NVS heeft me in alle rust door dit proces geloodst. Ik ben zeer tevreden met het resultaat."

Carien van Dongen, specialist portret boetseren

images/portfolio/carienvandongen/carienvandongen-membership.png

Wil je het goed doen, of beter?

6 redenen om jouw zakelijke website door ons te laten maken

Je krijgt een snelle, gebruiksvriendelijke én mooie website.

Je krijgt een uniek webdesign afgestemd op jouw bedrijf.

Je website scoort beter in Google dan je concurrenten.

Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten.

Je beheert zelf eenvoudig en snel je eigen website.

Je profiteert van ruim 16 jaar webdesign ervaring.

Bij NVS hebben we veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen. Wil je meer weten?

Neem direct contact op

 

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. En waar onze klanten trots op zijn. Bekijk onze projecten en lees wat klanten vertellen.

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingmodule-boekingen.png
"NVS Design heeft voor BusinessPoint Dongen een nieuwe website gemaakt. De combinatie van inlevingsvermogen en kennis zorgt voor een mooi eindresultaat. Daar kunnen we écht mee voor de dag komen!"
BusinessPoint Dongen | Sjors Jochems

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Wij houden van persoonlijk contact en maken graag tijd voor je vrij. Je bent altijd welkom voor een bak koffie en een vrijblijvende brainstorm. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht Of plan direct een belafspraak

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Wij werken voor klanten met ambitie.
logo referentie-100voetbal
logo referentie-am-infra
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten