Wij maken je zichtbaar

Zakelijke website laten maken

Daten. Boodschappen doen. Een etentje plannen. Een vakantie boeken. Onze wereld speelt zich steeds meer af op internet, maar ben jij daar wel voldoende zichtbaar? Werkt jouw website wel voor de klanten die je wilt bereiken? En weet je jouw bezoekers ook te verleiden om contact met je op te nemen? Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen.

Zo doen we dat

Google beoordeling
4.9

Een succesvolle zakelijke website

Krijg je wel klanten via-via, maar nooit via je website?

Bij het maken van een zakelijke website denken we vooral aan jouw klanten. Wat willen zij en hoe kunnen we hen overtuigen om bij jou klant te worden. We bouwen effectieve websites die niet alleen mooi smoelen, maar ook gevonden worden én converteren. Je wilt namelijk álles uit je website halen wat er in zit. Want wat heb je aan alleen mooi als Google je niet ziet staan? Je wilt toch gevonden worden en bezoekers verleiden een contact- of offerteaanvraag doen? Het is tijd voor een succesvolle zakelijke website die écht werkt!

images/content/webshop-prijscalculator.png

Wij ontwerpen voor jóuw klanten

Zakelijke website op maat

Als professioneel internetbureau ontwikkelen we krachtige en zakelijke websites op maat. Wij garanderen je:

  • Méér omzet uit je website
  • Een website die 100% zoekmachine vriendelijk is
  • Persoonlijke ondersteuning en onderhoud

Met het internet als ons vakgebied staan wij garant voor mooie, succesvolle websites en krachtige webapplicaties.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Zet bezoekers om in klanten

Focus je website op conversie

Als internetbureau helpen we al meer dan 16 jaar bedrijven met de ontwikkeling van hun zakelijke website. Wij onderscheiden ons door niet alleen mooie websites te maken, maar vooral door veel aandacht te schenken aan gebruiksvriendelijkheid en conversie-optimalisatie.

"Een conversie is een actie waarvan je wilt dat bezoekers deze uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van je contactformulier of het bestellen van producten in jouw webshop."

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische perfectie en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Zet jezelf in de etalage

Je website optimaliseren voor Google

We houden bij het ontwerpen van je website niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. 99% van de mensen die een zoekopdracht uitvoeren op Google komen namelijk niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. 90% kijkt zelfs niet verder dan de eerste 5 resultaten!

TIP: Zorg dat jouw website continu in ontwikkeling is. Deze zal dan eerder zijn positie behouden en verbeteren in Google.

Om vindbaar te zijn in Google is het belangrijk om je zakelijke website te optimaliseren. Of dat nu lokaal, regionaal of landelijk is. We kijken niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden op je website. De basis voor je vindbaarheid in Google begint namelijk bij een snelle en goed functionerende website. Dat vindt Google erg belangrijk.

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

Klant aan het woord

"We hadden vooraf goed overleg en maakte een planning wanneer de website zou worden opgeleverd. Ik had zelf de neiging om alle kanten op te schieten omdat er veel op je af komt en je goed moet bedenken welke informatie, op welke manier moet worden getoond. NVS heeft me in alle rust door dit proces geloodst. Ik ben zeer tevreden met het resultaat."

Carien van Dongen, specialist portret boetseren

images/portfolio/carienvandongen/carienvandongen-membership.png

De meest gestelde vraag

Wat kost een zakelijke website?

Een zakelijke website kost je duizenden, misschien wel tienduizenden euro's - als hij geen conversie oplevert. Wij brengen daar verandering in met een professionele zakelijke website!

"Iedere dag dat je 0 conversies hebt, verdien je ook 0 euro met je website."

Wat de investering in je website dan is? Dat hangt helemaal af van jouw wensen. Kwaliteit is bij ons altijd leidend. Naast het ontwerpen en ontwikkelen is ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen?

images/portfolio/otentic/otentic-customs-website.png

Veilig en gemakkelijk

Beheer je eigen website

Bij het bouwen van de website door internetbureau NVS kun je kiezen om de website zelf te beheren middels een beheersysteem, ook wel CMS genoemd. Met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website om aanpassingen te maken.

We bouwen websites zo dat ze zeer veilig en snel zijn. Dat komt omdat we als internetbureau veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je goed gevonden wilt worden in zoekmachines.

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Wil je het goed doen, of beter?

6 redenen om jouw zakelijke website door ons te laten maken

Website laten maken

Je krijgt een krachtige, gebruiksvriendelijke én mooie website.

 
Website ontwerp op maat

Je krijgt een uniek webdesign afgestemd op jouw bedrijf.

Goed vindbaar in Google

Je website scoort beter in Google dan je concurrenten.

Perfect op ieder apparaat

Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten.

Zelf aanpassingen maken

Je beheert zelf eenvoudig en snel je eigen website.

Wij zorgen voor resultaat

Je profiteert van ruim 16 jaar webdesign ervaring.

Bij NVS hebben we veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen. Wil je meer weten?

Neem direct contact op

 

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. En waar onze klanten trots op zijn. Bekijk onze projecten en lees wat klanten vertellen.

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingmodule-boekingen.png
"Het is hartstikke fijn samenwerken met NVS. De lijnen zijn kort en de service is supersnel."
Den Bolder | Barbera van Breemen

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten