Goed vindbaar online

Website laten maken in Oosterhout

Vind je het prettig om jouw webdesigner in de buurt te hebben zodat je altijd snel kunt schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vanuit ons kantoor in Dongen helpen we al meer dan 16 jaar klanten uit Oosterhout en omgeving met het bouwen van een eigen website.

Zo doen we dat

Google beoordeling
4.9

Van concept tot realisatie

Webdesign Oosterhout

Je bent een ondernemer in de regio Oosterhout en je wilt een nieuwe website laten maken. Bij NVS ontwikkelen we websites geheel op maat; van webdesign tot realisatie én onderhoud. Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen wij effectieve en gebruiksvriendelijke websites.

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Haal méér uit je website

Krijg je wel klanten via-via, maar nooit via je website?

Bezoekers blijven je website verlaten zonder een offerte aan te vragen, zonder iets bij je te kopen, zonder je zelfs maar te onthouden. Het wordt tijd om daar nú iets aan te doen!

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Zitten zij in de regio Oosterhout, of ook daarbuiten? Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf. Ruim 500 ondernemers gingen je voor. Benieuwd wie? Bekijk hier enkele van onze klanten.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Wil jij je website écht verbeteren?

Webdesign op maat in Oosterhout

Een webdesign in Oosterhout laten maken is niet zo moeilijk. In de regio Oosterhout zijn verschillende ontwerpbureaus en webbouwers te vinden. Wij onderscheiden ons door niet alleen mooie websites te maken, maar ook veel aandacht te schenken aan gebruiksvriendelijk en conversie-optimalisatie. Alleen zo levert je website klanten op.

Wij bouwen professionele websites voor klanten uit de regio Oosterhout. Als website bouwer maken we een betaalbare website die naar jouw wens wordt samengesteld. Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen wij effectieve en gebruiksvriendelijke websites. We bouwen websites bovendien zo dat ze zeer veilig en snel zijn.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Veilig en gemakkelijk

Website beheer met Joomla

Bij het bouwen van de website kun je kiezen om de website zelf te beheren middels een CMS of het door ons te laten doen. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website. Hier voer je zelf eenvoudig aanpassingen uit.

We bouwen websites zo dat ze zeer veilig en snel zijn. Dat komt omdat we veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met goede service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Jouw website is het waard

Wat kost een website?

Een website kost je duizenden, misschien wel tienduizenden euro's - als hij geen conversie oplevert. Want iedere dag dat je 0 conversies hebt, verdien je ook 0 euro met je website.

Wij brengen daar verandering in met een professionele website op maat. Wat de investering in je website dan is? Dat hangt helemaal af van jouw wensen. Kwaliteit is bij ons altijd leidend. Naast het ontwerpen en ontwikkelen is ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen?

Plan direct een belafspraak

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

Wil je het goed doen, of beter?

6 redenen om jouw website door ons te laten maken

Je krijgt een snelle, gebruiksvriendelijke én mooie website.

Je krijgt een uniek webdesign afgestemd op jouw bedrijf.

Je scoort beter in de zoekresultaten dan je concurrenten.

Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten.

Je beheert zelf eenvoudig en snel je eigen website.

Je profiteert van ruim 16 jaar webdesign ervaring.

Bij NVS hebben we veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen. Wil je meer weten?

Neem direct contact op

ons werk

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/portfolio/otentic/otentic-customs-preview.png

Veelgestelde vragen en antwoorden

Dat hangt helemaal af van je wensen. Wij maken altijd unieke websites op maat, dat kost meer tijd dan werken met standaard templates en is dus ook duurder. Kwaliteit is hierbij voor ons leidend. Ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) is relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen? In een eerste gesprek brengen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna maken we een offerte voor de werkzaamheden en de kosten.

Ja, je website is altijd vindbaar in Google. Hoe goed vindbaar je bent en op welke zoektermen, dat is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt in het traject. Onze websites hebben in de basis een goede techniek. Hierdoor ben je verzekerd van een goede en snelle website. Techniek is belangrijk voor Google, dus de basis van je website is altijd goed.

Maar om goed gevonden te worden is er meer nodig: Met behulp van Search Engine Optimization (SEO of Zoekmachine optimalisatie) zorgen we voor betere vindbaarheid van je website. We voeren een onderzoek uit naar de zoekwoorden die voor jouw pagina’s belangrijk zijn. Daarmee kun je content schrijven of láten schrijven door een gespecialiseerde SEO-tekstschrijver. Die content zorgt ervoor dat je met de juiste woorden snel gevonden wordt via Google.

Ja! Onze websites maken we in Joomla, dat is een open source CMS (beheersysteem). Hiermee bewerk je zelf eenvoudig pagina’s, video's en afbeeldingen. Alle handelingen in Joomla doe je online, of je nu thuis bent of op kantoor. En kom je er even niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar.

Ja, graag zelfs! Je kunt bij ons een website servicecontract afsluiten. Dan zorgen we dat je website veilig en up-to-date blijft. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we altijd snel op. Je ontvangt iedere maand een rapport van onze werkzaamheden, zodat je kunt zien welke updates er zijn uitgevoerd.

Informeer naar de mogelijkheden

Ja! Met eersteklas webhosting zorgen wij ervoor dat jouw website snel is en optimaal presteert. Onze webhosting is altijd inclusief gratis Let’s Encrypt SSL (SSL certificaat). Ook zorgen we voor je domeinnaam en e-mail.

Lees meer over onze webhosting

"Niels is een echte vakman! Staat je professioneel te hulp en denkt goed mee. Een ideaal voorbeeld hoe een kleine ondernemer moet zijn: afspraak is afspraak en service op 1."
Rutten Industriële Automatisering | Henk Rutten

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten