Goed vindbaar online

Website laten maken in Oosterhout?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vanuit ons kantoor in Dongen helpen we al meer dan 16 jaar klanten uit Oosterhout en omgeving met het bouwen van een eigen website.

Zo doen we dat

Google beoordelingen
20

Van concept tot realisatie

Webdesign Oosterhout

Je bent een ondernemer in de regio Oosterhout en je wilt een nieuwe website laten maken. Bij NVS ontwikkelen we websites geheel op maat; van webdesign tot realisatie én onderhoud. Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen wij effectieve en gebruiksvriendelijke websites.

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Website ontwerp op maat

Webdesign in je eigen huisstijl

Net als bij alle communicatiemiddelen is het belangrijk om het webdesign in jouw huisstijl te laten maken. NVS ontwerpt en realiseert nog échte websites die naar klantspecifieke wens worden samengesteld. Je wilt namelijk álles uit je website halen wat er in zit. Je website moet tenslotte meer opleveren dan dat 'ie kost. Een website laten maken in Oosterhout besteed je dan ook met een gerust hart aan ons uit!

images/content/webshop-beheren-cms.png

Veilig en gemakkelijk

Website beheer met Joomla

Bij het bouwen van de website kun je kiezen om de website zelf te beheren middels een CMS of het door ons te laten doen. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website. Hier voer je zelf eenvoudig aanpassingen uit.

We bouwen Joomla websites zo dat ze zeer veilig en snel zijn. Dat komt omdat we veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je bijvoorbeeld goed gevonden wilt worden in zoekmachines in de regio Oosterhout.

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Snel en gebruiksvriendelijk

Waarom een website van NVS?

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf in Oosterhout.

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

Ruim 500 ondernemers gingen je voor. Benieuwd wie? Bekijk hier enkele van onze klanten.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Geen standaard templates

Webdesign op maat in Oosterhout

Een webite laten maken in Oosterhout is niet zo moeilijk. In de regio Oosterhout zijn verschillende ontwerpbureaus en webdesigners, maar niet al deze bedrijven combineren webdesign met een sterk en schaalbaar platform. De voordelen van onze websites:

  • Flexibel en makkelijk uitbreidbaar met maatwerk
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer

Wij houden niet van kant-en-klare templates waarin we alleen maar jouw huisstijlkleuren en logo toevoegen, zonder verdere eigen identiteit en originaliteit. Wij ontwikkelen in korte tijd krachtige en professionele websites op maat. 

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Niet onbelangrijk

Wat kost een nieuwe website?

Bij NVS hebben we ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat voor klanten in de regio Oosterhout. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen.

In een eerste gesprek willen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart brengen. Daarna kunnen wij een inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten voor het laten maken van je website.

Neem contact op

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

 

ons werk

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingsmodule-webdesign.png
"Goed uurtarief en persoonlijk contact, wat ik persoonlijk als erg belangrijk ervaar!"
Hegeraat Leidekkers | Karin Hegeraat
Wij werken voor klanten met ambitie.
logo referentie-100voetbal
logo referentie-am-infra
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten