Veilige en snelle webhosting

NVS levert webhosting van hoge kwaliteit

Met eersteklas webhosting zorgen wij ervoor dat jouw website snel is en optimaal presteert. Gebruikers kunnen moeiteloos shoppen, reserveren of informatie lezen op je website. Bovendien draagt de hoge snelheid en stabiliteit ook bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Zo doen we dat

Alles draait om snelheid

Snelle SSD-schijven

De websites die wij ontwikkelen, hosten we op onze eigen server. Alle bestanden en de databases worden opgeslagen op supersnelle SSD-schijven.

Met een SSD-server (Solid State Drives) worden de bestanden van je website zonder tussenkomst van mechanische onderdelen opgeslagen op een flashgeheugen, waardoor er veel hogere snelheden kunnen worden gerealiseerd dan op traditionele HDD-servers. Daarmee is SSD hosting een absolute must-have voor online ondernemers die een serieuze website runnen!

 

images/content/webhosting-ssd-schijven.png

Veiligheid staat voorop

Inclusief SSL beveiliging

Onze webhosting is altijd inclusief gratis Let’s Encrypt SSL (SSL certificaat). Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je website en zorg je er dus voor dat deze (vaak) belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden.

Dit zorgt voor vertrouwen van bezoekers in je website en diensten en daarmee potentieel langere klantrelatie en opbrengst. Daarnaast geeft Google websites met HTTPS (dus met SSL beveiligde websites) voorrang in de zoekresultaten ten opzichte van niet beveiligde website.

images/content/ssl-beveiliging-website.png

Een solide partner

Extreem veilige hosting

Wij werken samen met een professionele hostingpartner die werkt vanuit een VEB beveiligingsklasse 4 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd datacenter. Bovendien hebben we met hen een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin afspraken zijn gemaakt hoe omgegaan dient te worden met de data van onze klanten.

images/content/ISO27001.gif

Nooit meer data kwijt

Vaste back-up schema's

Op onze servers worden dagelijks volgens een vast schema back-ups gemaakt van al je bestanden en e-mails. Deze back-ups worden 14 dagen bewaard, dus je website is altijd veilig. In geval van nood kunnen we daardoor altijd nog een goedwerkende versie van jouw website of applicatie terugzetten.

images/content/hosting-back-up.png

Altijd online

Gegarandeerd 99,9% uptime

Met onze uiterst stabiele omgeving kunnen we een uptime van minimaal 99,9% garanderen. We monitoren onze servers 24/7, zo krijgen we direct een melding als er iets onverwachts gebeurt. Wil jij ook de kracht van eersteklas webhosting ervaren?

Neem direct contact op

images/content/hosting-uptimegarantie.png

Veelgestelde vragen en antwoorden

Geen probleem, je kunt er voor kiezen om je domeinnaam te laten staan bij de huidige hostingpartij en de bestanden van je website op onze server te plaatsen. Je e-mail blijft in dat geval staan bij je huidige hostingpartij. Een andere optie is dat je de domeinnaam ook naar ons verhuist, zodat alles door één partij wordt beheerd.

We raden onze klanten altijd aan om de e-mailservice los te koppelen van de hosting. De opslagruimte van je e-mail gaat namelijk ten koste van de opslagcapaciteit van je hosting.

Je kunt bijvoorbeeld e-mailaccounts aanmaken met Gmail for Business of Outlook premium. Met deze betaalde versies koppel je jouw e-mail aan je bedrijf (@jouwbedrijf.nl). De voordelen: Je krijgt veel opslagruimte, je e-mail is overal te bereiken, er is een uitstekende anti-spamfilter en 24 uur per dag ondersteuning voor je e-mail.

Wil je toch liever alles bij ons onderbrengen? Informeer dan naar de mogelijkheden en kosten.

Je kunt op ieder moment overstappen naar een groter webhosting pakket. Zo kan jouw hostingpakket altijd meegroeien met jouw website en je bedrijf. Dankzij onze virtuele pakketten merk je hier niets van, al je diensten blijven gewoon doorgaan zoals normaal.

Jazeker! Alles over het ontwerpen en ontwikkelen van websites lees je via onderstaande link.

Website ontwikkeling

Ja, graag zelfs! Je kunt bij ons een website servicecontract afsluiten. Dan zorgen we dat je website veilig en up-to-date blijft. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we altijd snel op. Je ontvangt iedere maand een rapport van onze werkzaamheden, zodat je weet wat er gebeurt op je website.

Informeer naar de mogelijkheden

"Super samenwerking met NVS Design. Goed advies voor een start-up en genoeg tijd en ruimte om te sparren over ideeën. Dit heeft tot een super strak resultaat geleid. Mooi geworden!"
Daan Biemans | Biemans Baits

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten