Wij maken je zichtbaar

Website ontwerp en ontwikkeling

Website ontwerp - Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres! Vanuit ons kantoor in Dongen helpen we al meer dan 16 jaar bedrijven met het ontwerpen van een zakelijke website. Als full service internetbureau zijn we gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties op maat.

Zo doen we dat

Google beoordeling
4.9

Van concept tot realisatie

Doordacht website ontwerp voor succesvolle websites

Als internetbureau helpen we al meer dan 16 jaar bedrijven met de ontwikkeling van hun zakelijke website. Met het internet als ons vakgebied staan wij garant voor mooie, succesvolle websites en krachtige webapplicaties.

We houden bij het ontwerpen van je website niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. 99% van de mensen die een zoekopdracht uitvoeren op Google komen namelijk niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten.

Lees meer over website ontwikkeling

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

maatwerk website

Een goed website ontwerp focust op conversie

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. We schrijven eerst een plan waarin we uitleggen hoe we jouw doelstelling willen behalen. Pas daarna gaan we je website ontwerpen en ontwikkelen. Je website moet tenslotte meer opleveren dan dat 'ie kost. Je wilt namelijk álles uit je website halen!

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische perfectie en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project. Internetbureau NVS staat voor je klaar.

Lees meer over website optimalisatie

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

Veilig en gemakkelijk

Beheer je eigen website

Bij het bouwen van de website door internetbureau NVS kun je kiezen om de website zelf te beheren middels een beheersysteem, ook wel CMS genoemd. Met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website om aanpassingen te maken.

We bouwen websites zo dat ze zeer veilig en snel zijn. Dat komt omdat we als internetbureau veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je goed gevonden wilt worden in zoekmachines.

Zo bouwen we veilige websites

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Geen standaard templates

Website ontwerp op maat

Er zijn veel verschillende webdesigners en website ontwerpers, maar niet al deze bureaus combineren website ontwerp met een sterk en schaalbaar platform. Wij garanderen je:

  • Een flexibel en schaalbaar platform
  • 100% zoekmachine vriendelijke website
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Makkelijk uitbreidbaar met maatwerk
  • Open source en hierdoor altijd innovatief
  • Persoonlijke ondersteuning en onderhoud

Wij houden niet van kant-en-klare ontwerpen waarin we alleen maar jouw huisstijlkleuren en logo toevoegen, zonder verdere eigen identiteit en originaliteit. Als professioneel internetbureau ontwikkelen we krachtige en zakelijke websites op maat.

Alles over maatwerk websites

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Snel en gebruiksvriendelijk

Waarom een website van internetbureau NVS?

Bij het ontwerpen van een webdesign denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf.

Ruim 500 ondernemers gingen je voor. Benieuwd wie? Bekijk hier enkele van onze klanten.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Niet onbelangrijk

Wat kost een nieuwe website?

In een eerste gesprek willen wij graag je wensen, eisen en doelstellingen in kaart brengen. Daarna kunnen wij een inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Neem contact op

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

 

ons werk

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. En waar onze klanten trots op zijn. Bekijk onze projecten en lees wat klanten vertellen.

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingsmodule-webdesign.png
"Korte lijntjes, persoonlijk contact en heldere uitleg. Tot volle tevredenheid."
Kompas Advies Groep | Rob van der Plas

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten