Beter vindbaar zijn

Website optimaliseren voor Google

Technieken, zoekmachines en bezoekers veranderen iedere dag. Daarom dient een website continu geoptimaliseerd te worden. Met het optimaliseren van pagina's op je website zorgen we dat je beter vindbaar wordt. Meer bezoekers, meer conversie, meer omzet: meer resultaat!

Lees hoe we dit doen

Snel en gebruiksvriendelijk

Technische optimalisatie

Bij het optimaliseren van je website kijken we niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden. De basis voor je vindbaarheid in Google is een snelle en goed functionerende website.

We testen je site op snelheid en gebruiksvriendelijkheid, want dat vindt Google belangrijk. Verbeteringen passen we direct toe zodat je website meteen beter gevonden kan worden. Met de tools van Google meten we onze verbeteringen en stellen we bij waar nodig.

images/content/website-optimalisatie-techniek.png

SEO op maat

Website inhoudelijk optimaliseren

We starten met een SEO analyse van je website. Daarna gaan we direct aan de slag met de belangrijkste pagina's op je site. Deze voorzien we van de juiste zoekwoorden, titels en omschrijvingen.

We maken je teksten mooi op volgens een opmaakprofiel, plaatsen links en opsommingen en optimaliseren je afbeeldingen. Geen trucjes, maar bewezen technieken die werken.

images/content/website-vindbaar-maken-content-optimalisatie.png

SEO uitbesteden?

Wij maken een plan op maat

Een website die continue in ontwikkeling is zal eerder zijn positie behouden en verbeteren in Google. Besteed je het aan ons uit? Dan gaan we elke maand een aantal uren met je website aan de slag.

We gaan altijd voor degelijke zoekmachine optimalisatie waar je langdurig baat bij hebt. Wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak.

Afspraak maken

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png
"Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, om een helder profiel te krijgen, kwamen er snel verrassende ontwerpen. Professioneel doordacht met een juiste onderbouwing."
MPMM | Peter Meijs
Wij werken voor klanten met ambitie.
logo referentie-100voetbal
logo referentie-am-infra
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten