Voorkomen is nog altijd beter dan genezen

Veiligheid voor je website

Een website, shop of applicatie kan veel klanten of inkomsten voor je bedrijf opleveren. Maar als je niet goed oplet kunnen hackers, spammers en malware ook veel schade toebrengen. Websites of webapplicaties die 100% veilig zijn bestaan helaas niet, maar wij doen er wel alles aan om jouw website of applicatie zo veilig mogelijk te maken.

Zo doen we dat

De basis

Extreem veilige hosting

Wij werken samen met een professionele hostingpartner die werkt vanuit een VEB beveiligingsklasse 4 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd datacenter. Bovendien hebben we met hen een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin afspraken zijn gemaakt hoe omgegaan dient te worden met de data van onze klanten.

images/content/ISO27001.gif

Controle aan de voordeur

Hackgevoeligheid beperken

Omdat we werken met opensource software die wereldwijd wordt gebruikt, nemen we strenge maatregelen om de hackgevoeligheid tot een minimum te beperken. Denk hierbij aan:

 • Regelmatig beveiligingschecks en updates uitvoeren
 • Het verbergen van inlogschermen
 • Schadelijke IP-adressen uitsluiten
 • Afdwingen van veilige wachtwoorden
 • Het verbergen van standaard referenties naar het Joomla CMS
 • Directe toegang tot kritieke bestanden blokkeren
 • Formulieren beveiligen

Deze maatregelen zijn standaard op al onze websites inbegrepen.

images/content/website-beveiliging-hackers.png

De achterdeur op slot

Firewall bescherming

Op softwarematig vlak hebben we een aantal oplossingen om te zorgen dat je website of applicatie veilig is. We beschermen je website achter de schermen o.a. tegen:

 • SQL-injectie
 • Cross Site Scripting (XSS)
 • Code injectie (RFI)
 • Malicious User Agents
 • Kwaadaardige javascript en i-frames

Verder versleutelen we standaard de verbinding tussen websites en gebruikers met een SSL-certificaat.

images/content/website-beveiliging-firewall.png

Monitoring

24/7 controle op je website

We scannen en monitoren onze websites en applicaties continu. Zo monitoren we je uptime en krijgen we direct een melding als er iets onverwachts op je website gebeurt. Als deze bijvoorbeeld offline is of als er verdachte bestanden worden geplaatst. Daarnaast scannen we je website automatisch op veelvoorkomende lekken.

Verder maken we dagelijks volgens een vast schema back-ups van je website of applicatie, zodat we in geval van nood altijd nog een goedwerkende versie van jouw software terug kunnen zetten.

images/content/website-veiligheid-monitoring.png

Verzekerd van een veilige website

Website servicecontract

Websites zijn net als auto’s. Als je de onderhoudsbeurten keurig laat uitvoeren, is er niets aan de hand. Geef jouw website ook de benodigde aandacht, dat zorgt er voor dat de motor altijd blijft draaien.

Je sluit bij ons een servicecontract af vanaf € 259,00 per jaar. In ruil daarvoor zorgen wij voor maandelijkse updates, controle van vitale functies en veiligheidschecks. Verder maken we extra back-ups en monitoren we jouw website 24/7.

Interesse? Neem contact op!

images/content/webshop-beheren-cms.png

Samen houden je website veilig

Wat je zelf kunt doen

Helaas is niets waterdicht, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat je website of applicatie minder risico's loopt. Wat kun je zelf doen? We hebben een aantal tips:

 • Kies voor zowel de toegang van je website als je een e-mail een sterk en uniek wachtwoord met een combinatie van letters, cijfers en leestekens
 • Beperk het aantal beheerders van je website en verwijder oude of inactieve accounts
 • Log je account altijd uit na gebruik van het CMS
 • Vraag in je formulieren niet om onnodig veel persoonsgegevens (AVG)
 • Sla geen gevoelige informatie van je bezoekers op (AVG)
images/content/portfolio-webdesign-dongen.png

Onze belofte

Een website zonder zorgen

Jouw website is afgeschermd voor hackers, beveiligd tegen dataverlies en veilig voor je bezoekers. Met ons servicecontract hoef je jezelf geen zorgen te maken. Beloofd.

Neem contact met ons op!

images/content/website-boekingmodule-prijsconfiguratie.png

Veelgestelde vragen en antwoorden

Dat kan met Joomla, maar dit is lang niet zo eenvoudig. Updaten betekent namelijk veel meer dan een klik op de update-knop. Sterker nog: er kan veel misgaan waardoor je website ineens niet meer functioneert. Met reparatiekosten en kostbare tijd als gevolg. Daarom pakken wij het onderhoud graag voor je op.

De kans dat je gehackt wordt is vrij klein. Omdat we alles up-to-date houden, zijn Joomla en de gebruikte plugins zo veilig mogelijk. Gaat er toch iets mis? We maken dagelijks volgens een vast schema back-ups van je website of applicatie, zodat we in geval van nood snel weer een goedwerkende versie van jouw software terug kunnen zetten.

We kunnen het onderhoud voor je verzorgen, maar dit hangt wel af van de manier waarop je Joomla website gebouwd is. Als je website in de basis niet goed of veilig is dan is er wellicht meer nodig dan maandelijks onderhoud. Heb je interesse, stuur ons dan even een bericht. Dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

"Wij hebben Niels leren kennen als een prettige sparringpartner. Iemand met veel ervaring en met frisse ideeën."
CBS de Brug | Sjaak Molegraaf

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten