Je eerste indruk telt

Logo en huisstijl ontwerpen

Een huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een bedrijfsnaam en een logo. Het is een middel om jouw identiteit te versterken. Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen en een professionele uitstraling.

Zo doen wij dat

Jouw imago

Een identeit ontwerpen die bij je past

Jouw huisstijl is de eerste indruk die een klant krijgt van je bedrijf. Daarmee is dit één van de belangrijkste momenten in de klantreis. Een goed vormgegeven identiteit zorgt ervoor dat je succesvol bent en resultaat behaald.

Wij maken een logo en een huisstijl die past bij jouw bedrijf en wat jij doet. Niet alleen voor je briefpapier, enveloppen, presentaties en visitekaartjes, maar ook voor je website, mailings en social media.

 

images/content/logo-ontwerpen-diversen.png

Een goede basis

Een logo laten ontwerpen

Het ontwerpen van een logo begint met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we welke wensen en eisen je aan jouw logo stelt. Je moet hierbij denken aan zaken als kleurgebruik, design, doelgroep, stijl etc.

Op basis van dit gesprek gaan we schetsen. We maken een aantal concept logo ontwerpen in verschillende stijlen. Deze concepten zullen we samen bespreken. Op basis van die bevindingen gaan we het ontwerp finetunen, totdat er een logo staat waar jij en wij volledig achter staan.

images/portfolio/vanderstraten/vanderstraten-schetsen-logo.png

Werken vanuit de basis

Het huisstijl ontwerp

Op basis van het logo en je gewenste identiteit ontwikkelen we jouw eigen huisstijl. De huisstijl van je organisatie, bedrijf of merk is een bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe. Dit noemen we ook wel de visuele identiteit van je onderneming.

Deze visuele identiteit is een vastgestelde verzameling van kleuren, vormen, typografie en elementen. Met dit palet maken we alle huisstijldragers. Je moet hierbij denken aan briefpapier, visitekaartjes, brochures (drukwerk), je website en beletteringen op je bedrijfspand of bedrijfsauto.

images/portfolio/ruttenia/ruttenia-huisstijl-ontwerp.png

 Met alles rekening houden

Logo en huisstijl in de praktijk

Bij het ontwerpen van een logo en huisstijl denken we verder dan een alleen maar mooi plaatje. Een goede huisstijl is voorbereid op het functioneel toepassen op verschillende huisstijldragers.

We kijken verder dan je visitekaartje of briefpapier. We ontwerpen een flexibele identiteit waarin we rekening houden met kleuren, vormen en design. Illustratieve elementen zorgen ervoor dat jouw huisstijl onderscheidend is. Met slim kleurgebruik zorgen we voor de perfecte afstemming van jouw identiteit. Zo ben je voorbereid op alles wat komen gaat!

images/portfolio/denbolder/denbolder-signing-pand.png

ONS WERK

Bekijk onze huisstijl projecten

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze logo's mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/portfolio/ruttenia/ruttenia-logo-vernieuwing.png
"Ik heb mijn website laten maken door NVS, die hem ook in onderhoud heeft. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de service."
BMT Timmerwerken | Louis Boons

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten