Goed vindbaar online

Webdesign in Dongen

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vanuit ons kantoor aan de Lage Ham in Dongen helpen we al sinds 2005 klanten uit Dongen en omgeving met het bouwen van een eigen website.

Zo doen we dat

Google beoordeling
4.9

Van concept tot realisatie

Professionele website laten maken in Dongen

Je bent een ondernemer in de regio Dongen en je bent op zoek naar een nieuwe website. Bij NVS ontwikkelen we websites op maat. Van webdesign tot realisatie en onderhoud. Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen wij effectieve en gebruiksvriendelijke websites.

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Website ontwerp op maat

Haal meer omzet uit je website

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Zitten zij in de regio Dongen, of ook daarbuiten? Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf.

Net als bij alle communicatiemiddelen is het belangrijk om het webdesign in jouw huisstijl te laten maken. NVS ontwerpt en realiseert nog échte websites die naar klantspecifieke wens worden samengesteld. Je wilt namelijk álles uit je website halen wat er in zit. Je website moet tenslotte meer opleveren dan dat 'ie kost.

images/content/webshop-beheren-cms.png

Laat jezelf zien

Website vindbaar maken

Bij het optimaliseren van je website kijken we niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden. De basis voor je vindbaarheid in Google is een snelle en goed functionerende website. Alleen dan ben je goed vindbaar in jouw regio, bijvoorbeeld in Dongen, Rijen of Oosterhout.

Wij werken met de nieuwste technieken en zorgen er voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Het optimaliseren wordt search engine optimization genoemd (SEO). In gewoon Nederlands: zoekmachine-optimalisatie.

Zo maken wij jou vindbaar

 

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Snel en gebruiksvriendelijk

Waarom een website van NVS?

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken.

 

images/content/webshop-prijscalculator.png

Geen standaard templates

Waarom je jouw website door ons moet laten maken

Met ons CMS kun je jouw eigen website beheren: teksten, foto's en bestanden plaatsen. Wij werken met Open Source software Joomla. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website. Hier doe je eenvoudig aanpassingen. Je profiteert van:

  • Een gebruiksvriendelijke website
  • Een beter scorende website in Google
  • Een website die werkt op alle mobiele apparaten
  • Ruim 16 jaar webdesign ervaring

We leren onze klanten graag goed kennen, zodat we ze zo goed mogelijk kunnen adviseren. Dit vertalen we door naar mooie, resultaatgerichte eindproducten. Want we zijn niet alleen denkers maar ook doeners.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wat kost een website?

"Wat kost een website?" - Deze vraag krijgen we vaak. Omdat wij geloven in persoonlijk contact maken we pas een offerte na een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Je kunt bij ons op kantoor in Dongen langskomen, maar wij komen ook graag naar je toe. Of je nu in Dongen, Rijen, Gilze, Oosterhout of Oosteind zit. Door een kijkje te nemen in jouw bedrijf weten we nog beter wat belangrijk voor jou en je bedrijf is.

Neem contact op

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

 

ons werk

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

 

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingsmodule-webdesign.png
"Hebben aan een half woord genoeg en hebben altijd een goede oplossing bij vragen."
CV Service Mark de Boer | Mark de Boer

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten