Goed vindbaar online

Webdesign in Waalwijk

Je bent een ondernemer in de regio Waalwijk en je wilt een website laten maken. Wij helpen al meer dan 15 jaar klanten uit Waalwijk en omgeving met het bouwen van een eigen website.

Zo doen we dat

Google beoordelingen
20

Van concept tot realisatie

Website laten maken Waalwijk

Wij bouwen professionele websites voor klanten uit de regio Waalwijk. Als website bouwer maken we een betaalbare website die naar jouw wens wordt samengesteld. Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen wij effectieve en gebruiksvriendelijke websites.

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Website ontwerp op maat

Haal meer omzet uit je website

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Zitten zij in de regio Waalwijk, of ook daarbuiten? Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf.

Een webdesign in Waalwijk laten maken is niet zo moeilijk. In de regio Waalwijk zijn verschillende ontwerpbureaus en webbouwers, maar weinig bedrijven die webdesign met een sterk en schaalbaar platform combineren. Wij ontwikkelen in korte tijd krachtige en professionele websites op maat.

images/content/webshop-beheren-cms.png

Laat jezelf zien

Website vindbaar maken

Bij het optimaliseren van je website kijken we niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden. De basis voor je vindbaarheid in Google is een snelle en goed functionerende website.

Wij werken met de nieuwste technieken en zorgen er voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Het optimaliseren wordt search engine optimization genoemd (SEO). In gewoon Nederlands: zoekmachine-optimalisatie.

Zo maken wij jou vindbaar

 

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Snel en gebruiksvriendelijk

Waarom een website van NVS?

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

Met ons CMS kun je jouw website beheren: teksten, foto's en bestanden plaatsen. Wij werken met Open Source software Joomla. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website. Hier doe je eenvoudig aanpassingen.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Geen standaard templates

5 redenen om jouw website door ons te laten maken

In de regio Waalwijk zijn verschillende ontwerpbureaus en webbouwers, maar weinig bedrijven die webdesign met een sterk en schaalbaar platform combineren. Onze voordelen:

  • Je krijgt een gebruiksvriendelijke website
  • Je beheert eenvoudig jouw site met een eigen CMS
  • Je website scoort hoger in Google
  • Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten
  • Je profiteert van ruim 16 jaar webdesign ervaring

Wij houden niet van kant-en-klare templates waarin we alleen maar jouw huisstijlkleuren en logo toevoegen, zonder verdere eigen identiteit en originaliteit. Wij ontwikkelen in korte tijd krachtige en professionele websites op maat. 

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wat kost een nieuwe website?

"Wat kost een website?" - Deze vraag krijgen we vaak. Omdat wij geloven in persoonlijk contact maken we alleen een offerte na een persoonlijk gesprek. In dit gesprek brengen wij jouw wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Bij NVS hebben we ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen.

Neem contact op

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

 

ons werk

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingsmodule-webdesign.png
"Na een zorgvuldige intake en enkele proefversies is er een mooie zakelijke website tot stand gekomen en een huisstijl waar ik zeer tevreden over ben."
HR Flexservices | Loet Wolff
Wij werken voor klanten met ambitie.
logo referentie-100voetbal
logo referentie-am-infra
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten