Goed vindbaar online

Webdesign in Waalwijk

Je bent een ondernemer in de regio Waalwijk en je wilt een website laten maken door een webdesigner in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen vanuit Dongen al meer dan 16 jaar klanten uit Waalwijk en omgeving met het bouwen van een eigen, professionele website.

Zo doen we dat

Google beoordeling
4.9

Haal méér uit je website

Krijg je wel klanten via-via, maar nooit via je website?

Daten. Boodschappen doen. Een etentje plannen. Een vakantie boeken. Onze wereld speelt zich steeds meer af op internet, maar ben jij daar wel voldoende zichtbaar? Werkt jouw website wel voor de klanten die je wilt bereiken? En weet je jouw bezoekers ook te verleiden om contact met je op te nemen? Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen.

Bij het maken van een webdesign voor een website denken we vooral aan jouw klanten. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Zitten zij in de regio Waalwijk, of ook daarbuiten? Maar vooral: Hoe verhogen we de omzet van jouw bedrijf.

Als je jouw website door ons laat maken, dan doen we dat goed. Technische kwaliteit en een gebruiksvriendelijk webdesign zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

images/content/webshop-beheren-cms.png

Tijd voor actie

Wil jij je website écht verbeteren?

Blijven bezoekers je website verlaten zonder een offerte aan te vragen of zonder iets bij je te kopen? Het wordt tijd om daar nú iets aan te doen!

In de regio Waalwijk zijn verschillende ontwerpbureaus en webbouwers te vinden. Wij onderscheiden ons door niet alleen mooie websites te maken, maar ook veel aandacht te schenken aan gebruiksvriendelijkheid en conversie-optimalisatie. Alleen zo levert je website ook écht klanten op.

Als webdesigner maken professionele websites voor klanten uit de regio Waalwijk. Met onze eigen mix van techniek, design en strategie bouwen wij succesvolle websites. We bouwen websites bovendien zo dat ze zeer veilig en snel zijn.

images/content/webshop-prijscalculator.png

Zet jezelf in de etalage

Je website optimaliseren voor Google

Om vindbaar te zijn in Google is het belangrijk om je website te optimaliseren. Of dat nu lokaal in Waalwijk, regionaal of landelijk is. We kijken daarbij niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden op je website: De basis voor je vindbaarheid in Google begint namelijk bij een snelle en goed functionerende website. Dat vindt Google erg belangrijk.

"Leer je bezoekers kennen zodat je hun gedrag kunt voorspellen en je conversie kunt verhogen."

Het optimaliseren van je website wordt search engine optimization genoemd (SEO). In gewoon Nederlands: zoekmachine-optimalisatie. Besteed je SEO aan ons uit? Dan gaan we elke maand een aantal uren met je website aan de slag.

Lees alles over Google optimalisatie

images/content/webshop-eccommerce-portfolio.png

Je website in eigen beheer

Website laten maken Waalwijk

We werken als webdesign specialist veel voor bedrijven in de regio Waalwijk. We merken dat veel ondernemers zelf met hun website aan de slag willen. Dat is heel goed, want zo is je website altijd actueel.

Wij bieden je daarom een complete website die je volledig zelf kunt beheren met een beheersysteem (CMS). Hiervoor gebruiken we de open-source software Joomla. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website. Hiermee maak je eenvoudig zelf aanpassingen in je teksten, foto's of video's.

TIP: Zorg dat jouw website continu in ontwikkeling is. Deze zal dan eerder zijn positie behouden en verbeteren in Google.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Jouw website is het waard

Wat kost een website?

Een website kost je duizenden, misschien wel tienduizenden euro's - als hij geen conversie oplevert. Want iedere dag dat je 0 conversies hebt, verdien je ook 0 euro met je website.

Wij brengen daar verandering in met een professionele website! Wat de investering in je website dan is? Dat hangt helemaal af van jouw wensen. Kwaliteit is bij ons altijd leidend. Naast het webdesign en programmeren van je website is ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen?

images/content/website-boekingmodule-reserveren.png

Wil je het goed doen, of beter?

6 redenen om jouw website door ons te laten maken

Website laten maken

Je krijgt een krachtige, gebruiksvriendelijke én mooie website.

 
Website ontwerp op maat

Je krijgt een uniek webdesign afgestemd op jouw bedrijf.

Goed vindbaar in Google

Je website scoort beter in Google dan je concurrenten.

Perfect op ieder apparaat

Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten.

Zelf aanpassingen maken

Je beheert zelf eenvoudig en snel je eigen website.

Wij zorgen voor resultaat

Je profiteert van ruim 16 jaar webdesign ervaring.

Bij NVS hebben we veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen. Wil je meer weten?

Neem direct contact op

 

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze webdesigns mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/content/website-boekingsmodule-webdesign.png
"Goed uurtarief en persoonlijk contact, wat ik persoonlijk als erg belangrijk ervaar!"
Hegeraat Leidekkers | Karin Hegeraat

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten