Let’s go digital

Websites die werken

Daten. Boodschappen doen. Een etentje plannen. Een vakantie boeken. Onze wereld speelt zich steeds meer af op internet, maar ben jij daar wel voldoende zichtbaar? Werkt jouw website wel voor de klanten die je wilt bereiken? En weet je jouw bezoekers ook te verleiden om contact met je op te nemen? Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen.

Zo doen wij dat

Wil jij je website écht verbeteren?

Wij bouwen websites die je omzet verhogen

Bij het maken van een website denken we vooral aan jouw klanten. Wat willen zij en hoe kunnen we hen overtuigen om bij jou klant te worden. We bouwen effectieve websites die niet alleen mooi smoelen, maar ook converteren. Je wilt namelijk álles uit je website halen wat er in zit. Want wat heb je aan alleen mooi als Google je niet ziet staan? Je wilt toch gevonden worden en bezoekers verleiden een contact- of offerteaanvraag doen?

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Boost je website!

Krijg je wel klanten via-via, maar nooit via je website?

Wij brengen daar verandering in met een professionele website! Wij maken websites die niet alleen goed presteren, maar er ook nog eens perfect uitzien. Afgestemd op de behoeftes van jouw bezoekers.

Iedere dag dat je 0 aanvragen krijgt, verdien je ook 0 euro met je website. Een gemiste kans toch?

Wij onderscheiden ons door niet alleen mooie websites te maken, maar ook door veel aandacht te schenken aan gebruiksvriendelijkheid en conversie-optimalisatie. Bijvoorbeeld door het schrijven van SEO-teksten. Alleen zo levert je website écht nieuwe klanten op.

images/portfolio/businesspoint/businesspoint-website-boeking.png

Laat jezelf zien

Jouw website hoger in Google

99% van de mensen die een zoekopdracht uitvoeren op Google komen niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Juist daarom is het belangrijk om de eerste pagina van Google te staan, en het liefst helemaal bovenaan.

TIP: Zorg dat jouw website continu in ontwikkeling is. Deze zal dan eerder zijn positie behouden en verbeteren in Google.

Het optimaliseren van je website wordt search engine optimization genoemd (SEO). In gewoon Nederlands: zoekmachine-optimalisatie. Besteed je SEO aan ons uit? Dan gaan we elke maand een aantal uren met je website aan de slag.

Zo maken wij jou vindbaar

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

Strak ontwerp en goede techniek

Ons recept voor succesvolle websites

Met een goed functionerende en professionele website of webapplicatie zorgen wij ervoor dat jij succesvol bent en online resultaat behaalt. Dit doen we met onze eigen mix van techniek, design en strategie.

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische perfectie en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Tablet, mobiel of desktop, je website is altijd even gebruiksvriendelijk.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Klant aan het woord

"We hadden vooraf goed overleg en maakte een planning wanneer de website zou worden opgeleverd. Ik had zelf de neiging om alle kanten op te schieten omdat er veel op je af komt en je goed moet bedenken welke informatie, op welke manier moet worden getoond. NVS heeft me in alle rust door dit proces geloodst. Ik ben zeer tevreden met het resultaat."

Carien van Dongen, specialist portret boetseren

images/portfolio/carienvandongen/carienvandongen-membership.png

Wil je het goed doen, of beter?

6 redenen om jouw website door ons te laten maken

Je krijgt een snelle, gebruiksvriendelijke én mooie website.

Je krijgt een uniek webdesign afgestemd op jouw bedrijf.

Je website scoort beter in Google dan je concurrenten.

Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten.

Je beheert zelf eenvoudig en snel je eigen website.

Je profiteert van ruim 16 jaar webdesign ervaring.

Bij NVS hebben we veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen. Wil je meer weten?

Neem direct contact op

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/content/portfolio-webdesign-dongen.png

Veelgestelde vragen en antwoorden

Dat hangt helemaal af van je wensen. Wij maken altijd unieke websites op maat, dat kost meer tijd dan werken met standaard templates en is dus ook duurder. Kwaliteit is hierbij voor ons leidend. Ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) is relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen? In een eerste gesprek brengen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart. Daarna maken we een offerte voor de werkzaamheden en de kosten. Onze websites starten vanaf € 1.250,-.

Ja! Onze websites maken we in Joomla of Wordpress. Met deze beheersystemen (CMS) bewerk je zelf eenvoudig pagina’s, video's en afbeeldingen. Alle handelingen in Joomla of Wordpress doe je online, of je nu thuis bent of op kantoor. En kom je er even niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar.

Ja, je website is altijd vindbaar in Google. Hoe goed vindbaar je bent en op welke zoektermen, dat is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt in het traject. Onze websites hebben in de basis een goede techniek. Hierdoor ben je verzekerd van een goede en snelle website. Techniek is belangrijk voor Google, dus de basis van je website is altijd goed.

Maar om goed gevonden te worden is er meer nodig: Met behulp van Search Engine Optimization (SEO) zorgen we voor betere vindbaarheid van je website. We voeren een onderzoek uit naar de zoekwoorden die voor jouw pagina’s belangrijk zijn. Daarmee kun je content schrijven of láten schrijven door een gespecialiseerde SEO-tekstschrijver. Die content zorgt ervoor dat je met de juiste woorden snel gevonden wordt via Google.

Ja, graag zelfs! Je kunt bij ons een website servicecontract afsluiten. Dan zorgen we dat je website veilig en up-to-date blijft. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we altijd snel op. Je ontvangt iedere maand een rapport van onze werkzaamheden, zodat je kunt zien welke updates er zijn uitgevoerd.

Informeer naar de mogelijkheden

"Door de ontwerpen van NVS heeft Mooi! Hand- en voetverzorging een eigentijds en herkenbare uitstraling gekregen."
Mooi! Hand- en voetverzorging | Chantal van Loon

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten