websiteS op maat

Professionele website laten maken

Wij vinden het fantastisch om samen dingen te bedenken, te ontwerpen en te maken. Het resultaat is een website die niet alleen goed presteert, maar er ook nog eens perfect uitziet. Afgestemd op de behoeftes van jóuw bezoekers.

Zo doen wij dat

Van concept tot realisatie

Websites bouwen met focus op conversie

Bij het ontwerpen van een website denken we vooral aan jouw klanten. We ontwikkelen eerst een concept waarin we omschrijven hoe we je doelstelling willen behalen. Pas daarna gaan we ontwerpen en bouwen. Je wilt namelijk álles uit je website halen wat er in zit. Je website moet tenslotte meer opleveren dan dat 'ie kost.

Als je door ons een website laat maken, dan doen we dat goed. Technische perfectie en een gebruiksvriendelijk design zijn de basis voor een succesvolle website. Dat realiseren we met uitstekende service en persoonlijke aandacht voor jouw project.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Strak ontwerp en goede techniek

Ons recept voor succesvolle websites

Een goed functionerende en professionele website of webapplicatie zorgt er voor dat je succesvol bent en online resultaat behaald.

Welke informatie jij ook wilt overbrengen, wij zorgen ervoor dat je website er gelikt uitziet, goed gebouwd is en optimaal wordt getoond op ieder apparaat. Tablet, mobiel of desktop, je website is altijd even gebruiksvriendelijk.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken-fotografie.png

Veilig en functioneel

Een website die werkt

Wij bouwen websites met het content management systeem Joomla. Dit systeem is flexibel, continu in ontwikkeling en makkelijk te beheren. We kiezen bewust voor één systeem: zo zijn we helemaal thuis in alles wat Joomla kan. En Joomla kan bijna alles. Dat betekent dat wij eigenlijk óók bijna alles kunnen maken.

We bouwen Joomla websites zo dat ze zeer veilig en snel zijn. Dat komt omdat we veel aandacht besteden aan de juiste techniek. Hiermee wordt ook alvast de basis gelegd voor wanneer je bijvoorbeeld goed gevonden wilt worden in zoekmachines.

Zo houden wij websites veilig

images/content/joomla-logo.png

Laat jezelf zien

Wij maken je website vindbaar

We houden niet alleen rekening met gebruiksvriendelijkheid en conversie, maar ook met de vindbaarheid in Google. Met SEO of zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat er meer relevant verkeer naar jouw website komt.

99% van de mensen die een zoekopdracht uitvoeren op Google komen niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Juist daarom is het belangrijk om de eerste pagina van Google te staan, en het liefst helemaal bovenaan.

Zo maken wij jou vindbaar

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

ons werk

Bekijk onze mooie websites

Ja natuurlijk, smaken verschillen! Of je onze ontwerpen mooi vindt laten we daarom graag aan jouw beoordeling over. Maar we laten je natuurlijk maar wat graag zien waar we echt trots op zijn. Benieuwd naar wat we hebben gemaakt?

Bekijk onze projecten

images/content/portfolio-webdesign-dongen.png

Veelgestelde vragen en antwoorden

Dat hangt helemaal af van je wensen. Wij maken altijd unieke websites op maat, dat kost meer tijd dan werken met standaard templates en is dus ook duurder. Kwaliteit is hierbij voor ons leidend. Ook het maken van de content (tekst, foto’s en video’s) is relevant voor de kosten. Wil je die zelf aanleveren? Of kan een expert uit ons netwerk je daarbij helpen?

Bij NVS hebben we ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen. In een eerste gesprek willen wij je wensen, eisen en doelstellingen in kaart brengen. Daarna kunnen wij een inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Ja! Onze websites maken we in Joomla, dat is een open source CMS (beheersysteem). Hiermee bewerk je zelf eenvoudig pagina’s, video's en afbeeldingen. Alle handelingen in Joomla doe je online, of je nu thuis bent of op kantoor. En kom je er even niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar.

Ja, je website is altijd vindbaar in Google. Hoe goed vindbaar je bent en op welke zoektermen, dat is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt in het traject. Onze websites hebben in de basis een goede techniek. Hierdoor ben je verzekerd van een goede en snelle website. Tecniek is belangrijk voor Google, dus de basis van je website is altijd goed.

Maar om goed gevonden te worden is er meer nodig: Met behulp van Search Engine Optimization (SEO) zorgen we voor betere vindbaarheid van je website. We voeren een onderzoek uit naar de zoekwoorden die voor jouw pagina’s belangrijk zijn. Daarmee kun je content schrijven of láten schrijven door een gespecialiseerde SEO-tekstschrijver. Die content zorgt ervoor dat je met de juiste woorden snel gevonden wordt via Google.

Ja, graag zelfs! Je kunt bij ons een website servicecontract afsluiten. Dan zorgen we dat je website veilig en up-to-date blijft. We onderhouden je website pro-actief en problemen lossen we altijd snel op. Je ontvangt iedere maand een rapport van onze werkzaamheden, zodat je weet wat er gebeurt op je website.

Informeer naar de mogelijkheden

Nee, wij bouwen uitsluitend websites met Joomla. Net zoals Wordpress is Joomla ook een CMS (beheersysteem) waarmee gebruikers eenvoudig zelf hun website kunnen beheren. Hoewel beide systemen dezelfde mogelijkheden bieden, vinden wij Joomla gewoon net wat prettiger en flexibeler werken. Wij hebben er daarom voor gekozen om te specialiseren op Joomla  en nemen geen Wordpress projecten aan. Daarnaast hebben wij simpelweg ook te weinig kennis van Wordpress om je hier goed mee te kunnen helpen.

"Hebben aan een half woord genoeg en hebben altijd een goede oplossing bij vragen."
CV Service Mark de Boer | Mark de Boer
Wij werken voor klanten met ambitie.
logo referentie-100voetbal
logo referentie-am-infra
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten