Gefeliciteerd! Je bent net een nieuwe onderneming gestart, of je bent van plan om er één te beginnen. Wil jij met jouw bedrijf ook een vliegende start maken? Wij helpen je op weg met een huisstijl starterspakket.

Starterspakket met logo, huisstijl, drukwerk én website

NVS Design biedt jou als startende ondernemer een zogenaamd starterspakket aan. Wij ontwerpen een uniek en onderscheidend logo, een bijpassende huisstijl en een professionele basis website met CMS waarmee je eenvoudig zelf je website kunt beheren.

Starterspakket op maat

De huisstijl komt terug in alle uitingen van jouw bedrijf. We regelen een complete set drukwerk om te starten, een e-mail handtekening voor al je uitgaande e-mails en een website om jezelf online te profileren.

De basis website bevat een aantal van de meest voorkomende functionaliteiten zoals een fotoslider, een contactformulier en een koppeling met social media. Natuurlijk is de website responsive gebouwd, zodat deze getoond wordt op tablets en smartphones. Een basis website bevat maximaal 6 pagina's.

Als je zelf geen website teksten kunt schrijven of niet weet waar je moet beginnen, dan kan één van onze tekstschrijvers je hierbij helpen. Met goede SEO teksten scoort je website ook nog eens beter in de zoekmachines.

Jouw bedrijf, jouw persoonlijke voorstel

Iedere ondernemer heeft andere wensen. Voor we aan de slag gaan hebben we daarom altijd een persoonlijk gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden op een rij te zetten en op elkaar af te stemmen.

De investering van een starterspakket

Het starterspakket leveren wij vanaf € 1795,00 exclusief BTW. Je kunt het pakket volledig op maat maken zodat je de start van jouw bedrijf volledig zelf in kunt vullen. Er zijn geen vaste pakketten, alles is volledig flexibel in te delen.

Voorbeeld samenstelling starterspakket

  • Uniek én eigen logo ontwerp op maat
  • Bijpassend ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier, envelop
  • Digitaal briefpapier in Microsoft Word
  • E-mail handtekening
  • Het logo geleverd in druk, web & standaard bestanden
  • Volledig gebruikersrecht van logo & huisstijl
  • Basis website geschikt voor tablet en smartphone

 

Omdat wij geloven in persoonlijk contact maken we alleen een offerte na een persoonlijk gesprek. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Bang zijn voor onverwachte kosten is niet nodig. Je betaalt bij ons een vooraf afgesproken bedrag voor het maken van het starterspakket.

Informeer naar de mogelijkheden