Ben je een bedrijf gestart en wil je een nieuw logo en een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Wij staan klaar om met je mee te denken over jouw nieuwe identiteit.

Logo & Huisstijl ontwerp

Bij logo ontwerp is het belangrijk dat deze origineel en herkenbaar is en dat mensen het juiste beeld van je bedrijf krijgen.

Een goede huisstijl is herkenbaar door het gebruik van specifieke kleuren, vormen en lettertypen. Je huisstijl komt terug in allerlei communicatiemiddelen zoals briefpapier, visitekaartjes of e-mail handtekeningen. Maar ook in bijvoorbeeld de belettering van je pand of bedrijfsauto, website, promotiemateriaal, werkbonnen etc.

We bieden daarnaast ook een compleet starterspakket op maat aan waarmee je direct een vliegende start maakt.

Jij kent jouw bedrijf, wij kennen ons vak

Wij geloven dat we alleen samen tot het beste resultaat komen: Jij kent jouw bedrijf, wij weten hoe we jouw identiteit duidelijk en goed moeten overbrengen.

Met ruim 15 jaar ervaring op zak gaan we graag met je in gesprek om jouw bedrijf te leren kennen en zo de juiste aanpak uit te kunnen zetten.

Wat krijg je bij een huisstijl ontwerp?

  • Uniek logo ontwerp op maat;
  • Minimaal 2 tot 4 concept logo voorstellen;
  • Bijpassend ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier, envelop;
  • Het logo geleverd in druk, web & standaard bestanden;
  • Volledig gebruikersrecht van logo & huisstijl;
  • Optioneel drukwerk tegen scherpe tarieven!

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

De prijzen van onze logo ontwerpen beginnen vanaf € 250,00. Omdat wij geloven in persoonlijk contact maken we pas een offerte na een persoonlijk gesprek. In dit gesprek brengen wij jouw wensen en doelstellingen in kaart. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten.

Bang zijn voor onverwachte kosten is niet nodig. Je betaalt bij ons een vooraf afgesproken bedrag voor het maken een logo of huisstijl.

Maak direct een afspraak »