Inspiratie

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Met permanente make-up van Accent kan dit wel. Wij bouwde een gelikte website die er óók perfect verzorgd uitziet.

Laat je inspireren

Tijd voor wat nieuws

Een frisse moderne website

De eerste kennismaking met Frida van Accent Permanente make-up dateert alweer uit 2013. Frida is een internationaal erkend specialist in permanente make-up en reist de hele wereld over voor het geven van lezingen en trainingen. In Nederland heeft ze haar eigen praktijk 'Accent', waarmee ze al jarenlang klanten helpt bij cosmetische en medische behandelingen. Voor deze praktijk was Frida op zoek naar een nieuwe website.

We hebben de wensen van Frida uitvoerig besproken en op basis daarvan een concept voor de website ontwikkeld. Een frisse, heldere website die helemaal is afgestemd op de huisstijl. En uiteraard ontwikkeld in een responsive design zodat deze goed werkt op ieder apparaat, van mobiel tot desktop.

images/portfolio/accent-pmu/accentpmu-responsive-website.png

Nazorg op maat

Onderhoud en beveiliging

De website is gebouwd in het Joomla CMS. met dit beheersysteem kan Frida eenvoudig zelf haar website aanpassen. In veel gevallen helpen wij met het aanpassen van de website, daardoor heeft Frida hier zelf geen omkijken naar.

Daarnaast zorgen wij er met ons maandelijkse onderhoud voor dat de software altijd up-to-date en veilig is. We installeren de laatste updates van Joomla, diverse plugins en we monitoren de website 24/7. Kwaadwillenden krijgen daardoor geen kans om de website te hacken of spam te versturen via de website.

In combinatie met onze topkwaliteit webhosting heeft Accent een stabiele website die de praktijk perfect vertegenwoordigd!

images/portfolio/accent-pmu/accent-pmu-veilige-website.png

Het resultaat

Wat maakt dit project goed?

  • Website ontwerp sluit aan bij de huisstijl
  • De website is volledig responsive
  • De website is zoekmachinevriendelijk ingericht

Bekijk de website

images/portfolio/accent-pmu/accent-pmu-website.png
"NVS Design heeft mijn website gemaakt naar zeer volle tevredenheid. Zij hebben zich volledig ingelezen in mijn bedrijf zodat zij precies wisten wat ik wilde. Alle onderhoud van mijn site loopt ook via NVS Design en zoals bij vele andere bedrijven het nog wel eens schort aan begeleiding is dit niet het geval bij NVS Design. Perfecte service, zeer klantgericht!!"

Frida Werensteyn (Eigenaresse)

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten