Inspiratie

Basisschool de Brug

De Brug is een kleine school met een heerlijke sfeer en groot enthousiasme en betrokkenheid. Op deze school kan ieder kind zichzelf zijn. Ieder kind is uniek en heeft verschillende talenten en behoeften. Het onderwijs van CBS de Brug onderwijs komt hieraan tegemoet. Wij legden de basis voor de nieuwe website.

Laat je inspireren

Een waarde(n)volle brug naar de toekomst

Website CBS De Brug

CBS de Brug in Waspik had het voornemen om online beter zichtbaar te zijn en zocht naar een partij die een nieuwe website voor de bassischool kon ontwikkelen. De verouderde website was niet makkelijk te beheren, functioneerde niet goed op mobiele telefoons en voldeed simpelweg niet aan alle wensen van de school. Daarnaast was de website al enkele keren gehackt.

Voor de nieuwe website waren de kernwoorden 'gebruiksvriendelijk', 'toegankelijk' en 'uitnodigend' belangrijk. Met deze gedachte hebben we een plan van aanpak voor de ontwikkeling van de website geschreven.

images/portfolio/cbsdebrug/cbs-debrug-website-ontwerp.png

Alles-in-éen pakket

Design en fotografie op maat

De website van CBS de Brug was niet alleen technisch toe aan vernieuwing, ook het design was niet meer van deze tijd. Wij hebben een ontwerp volledig op maat gemaakt, afgestemd op de architectuur van het pand en de kleuren van de huisstijl.

Onderdeel van het plan voor de nieuwe website was om professionele fotografie toe te passen op de website. Door eigen en unieke beelden te gebruiken geven we bezoekers het ultieme 'Brug-gevoel' mee. De website is gericht op ouders die een basisschool zoeken voor hun kind, maar ook voor de ouders van de huidige leerlingen.

images/portfolio/cbsdebrug/cbs-debrug-ontwerp-fotografie.png

Het cms

Website in eigen beheer

Dankzij het beheersysteem (CMS) Joomla is het eenvoudig voor CBS de Brug om zelf hun website aan te passen. Zij kunnen onder andere teksten, beelden en video's beheren.

Daarnaast hebben we in de website een kalenderfunctie gebouwd waarmee zij zelf al hun activiteiten kunnen bijhouden. Activiteiten die zijn afgelopen worden automatisch verborgen op de website, zodat er nooit veroudere informatie op de website staat.

images/portfolio/cbsdebrug/cbs-debrug-beheer-cms.png

Nazorg en service

Webhosting en onderhoud

Voor een veilige en perfect functionerende website heeft CBS de Brug gekozen voor webhosting en een onderhoudspakket van NVS. Onze snelle webhosting zorgt ervoor dat de website snel en perfect werkt, terwijl het maandelijks onderhoud van de website ervoor zorgt dat de website extra veilig is.

Met het maandelijks onderhoud zorgen we ook voor ondersteuning bij het oplossen van bugs, het anticiperen op veranderingen in browsers en 24/7 monitoring van de website.

images/portfolio/cbsdebrug/cbs-debrug-hosting-onderhoud.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt deze website goed?

  • Aansluitend ontwerp op de architectuur van het pand
  • Eenvoudig design zodat de beelden kunnen spreken
  • De website is volledig responsive
  • Fotografie van hoge kwaliteit
  • De website is volledig te beheren door de klant

Bekijk de website

images/portfolio/cbsdebrug/cbsdebrug-logo-kleurenpalet.png
"Wij hebben Niels leren kennen als een prettige sparringpartner. Iemand met veel ervaring en met frisse ideeën. Niels heeft onze wensen vertaald naar een prachtige website. Hij komt de gemaakte afspraken na en niets is voor hem te veel. De contacten verlopen op een prettige manier. Ook de nazorg is prima geregeld. Kortom; een betrouwbare zakenpartner."

Sjaak Molegraaf (Schoolondersteuner CBS de Brug)

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten