Inspiratie

Visuele identiteit voor De Vet management

De Vet management levert onafhankelijk projectmanagement voor het ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en beheren van accommodaties voor de buitensport, sportterreinen en kunstgrasvelden. Wij hebben de visuele identiteit ontworpen.

Laat je inspireren

"Het beste naar boven halen"

Identiteit De Vet management

Kwaliteit, service en het beste naar boven halen in ieder project. Deze woorden omvatten de visie van De Vet management. Een visie die Gertjan (eigenaar) ook graag wilde terugzien in de visuele identiteit van het bedrijf.

Het resultaat is een huisstijl die perfect aansluit bij de branche waarin Gertjan werkzaam is én tot in perfectie is uitgewerkt. Dankzij de gekozen visuele stijl heeft het bedrijf een herkenbare uitstraling.

 

images/portfolio/devet-management/devet-huisstijl.png

De basis

Het logo ontwerp

De basis van de huisstijl ligt in het logo. De Vet management is een modern en professioneel bedrijf zonder poespas. Dat was precies wat Gertjan ook terug wilde zien in het logo.

We hebben hierbij gekozen voor een groene kleur die aansluit bij de branche waarin De Vet management werkzaam is. De strakke vormgeving van het logo geeft het bedrijf de uitstraling die Gertjan voor ogen had. Rechtdoorzee, duidelijk en niet onnodig complex.

 

images/portfolio/devet-management/devet-logo.png

De huisstijl

Huisstijldragers in alle vormen

De solide groene kleur vormt de basis in deze huisstijl. Deze kleur is in alle elementen perfect op elkaar afgestemd. Naast het ontwerp van het logo en de huisstijl voerden we dit door in meerdere huisstijldragers zoals de website en social media graphics.

Daarnaast hebben we een huisstijlgids ontwikkeld waarin het gebruik van de huisstijl is vastgelegd. Denk hierbij aan kleurcodes, lettertypen, logo gebruik en diverse huisstijl onderdelen. Met een huisstijlgids bewaken we de visuele identiteit, zodat iedere huisstijldrager op de juiste manier kan worden vormgegeven.

images/portfolio/devet-management/devet-huisstijlgids.png

Online zichtbaarheid

Website ontwerp en realisatie

Gebruiksvriendelijk, eenvoudig en niet onnodig complex. Deze kernwoorden staan aan de basis van het ontwerp voor de website. Korte, krachtige teksten zijn samengevoegd in een strakke vormgeving. De informatie is eenvoudig te bereiken en het persoonlijke aspect komt terug in de call to action onderaan iedere pagina. De website is responsive en hierdoor geschikt voor smartphone en tablet.

images/portfolio/devet-management/devet-website.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt dit project goed?

  • Modern logo en huisstijl ontwerp
  • Breed scala aan huisstijldragers
  • Huisstijlbewaking tot in de kleinste details
  • De website is volledig responsive

Bekijk de website

images/portfolio/devet-management/devet-mobiele-website.png
"Met de start van mijn eigen onderneming zocht ik een partij die mij kon helpen met het ontwikkelen van een logo, een complete huisstijl en een website. Via via kwam ik terecht bij NVS Design. Na het eerste contact en een nadere kennismaking was ik overtuigd. Niels kon mij helpen met mijn vraagstukken! Stap voor stap hebben wij samen het proces doorlopen. Een professionele aanpak voor een eerlijke prijs! De samenwerking is prima verlopen en het resultaat mag er dan ook zeker zijn!"

Gertjan de Vet (Eigenaar De Vet management)

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten