Inspiratie

Ibérica Estates

Ibérica Estates is een Nederlandstalige makelaar met ruime ervaring in Spanje. Zij staan bekend om hun zorgvuldige manier van werken en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij zorgen voor een professionele uitstraling.

Laat je inspireren

Hoe het allemaal begon

Identiteit Ibérica Estates

In 2015 heeft eigenaar Emiel van Ibérica Estates bij ons aangeklopt voor de ondersteuning bij het opzetten van zijn bedrijf in Spanje. Emiel was op zoek naar een partner waarbij hij diverse werkzaamheden kon onderbrengen. Van de huisstijl tot het ontwikkelen van de maatwerk website. Door onze eerdere ervaringen met andere Spaanse makelaars konden wij perfect inspelen op de vraag van Emiel.

images/portfolio/iberica-estates/website-ontwerp-iberica-estates.png

De basis

Het logo onwerp

Samen zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de visuele identiteit voor Ibérica Estates. Emiel had hier zelf al een aantal ideeën voor, die we als uitgangspunten hebben gebruikt voor het logo.

Als beeldmerk hebben we een zon ontworpen met een speels ontwerp. Deze losse vorm past bij de vrijheid die men zoekt in Spanje. Daarnaast werken we met een klassieke schreefletter die klasse uitstraalt. De blauwe kleur zorgt voor een stevig contrast in het logo.

Het logo hebben we beschikbaar gemaakt in verschillende variaties. Zo kan het logo op diverse media en afmetingen gebruikt worden, zonder zijn herkenbaarheid te verliezen. Verder is het onderschrift in 4 talen beschikbaar, zodat het logo voor verschillende promoties ingezet kan worden.

images/portfolio/iberica-estates/iberica-estates-logo-variaties.png
images/portfolio/iberica-estates/iberica-estates-logo-ontwerp.png

De huisstijl in de praktijk

Drukwerk en social media

Naast het ontwerp van de huisstijl verzorgen we ook regelmatig diversen soorten drukwerk. Zo hebben we onder andere folders, visitekaartjes, stickers en beursmaterialen gedrukt.

Omdat Ibérica Estates zich voornamelijk online profileert, verzorgen we ook met regelmaat het ontwerp van social media graphics. Verder ondersteunen we bij het visualiseren van diverse acties rondom de website.

images/portfolio/iberica-estates/iberica-estates-brochure.png

Verkoopkanaal

Ontwikkeling van de website

De website van Ibérica Estates is hét verkoopkanaal van het bedrijf. Op deze website wordt het portfolio met woningen getoond en kunnen bezoekers uitgebreide informatie over deze panden vinden. Met behulp van uitgebreide zoekfilters kunnen bezoekers op zoek naar de woning van hun dromen.

In het woningbeheersysteem kan Ibérica Estates zelf woningen plaatsen en beheren. Er zijn tal van eigenschappen beschikbaar die ingevuld kunnen worden. Verder kunnen foto's, video's en plattegronden worden gekoppeld aan een woning.

De website heeft ook een koppeling met het CRM pakket. Aanvragen via de website worden naar het CRM pakket verstuurd en gecategoriseerd op type aanvraag. Hiermee kunnen leads snel en adequaat worden opgevolgd.

 

images/portfolio/iberica-estates/website-ontwikkeling-webdesign-iberica-estates.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt dit project succesvol

  • Krachtig logo en huisstijl ontwerp
  • Breed scala aan huisstijldragers
  • Moderne responsive website
  • Huisstijlbewaking tot in de kleinste details

Bekijk de website

images/portfolio/iberica-estates/iberica-estates-huisstijl-opmaak.png

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten