Inspiratie

IZI Fitness

Bij de sportscholen van IZI Fitness heb je alle gelegenheid om op je eigen manier aan fitness te doen. Onder begeleiding, zelfstandige cardiotraining of door te trainen met als doel om gewicht te verliezen. Of door te fitnessen met als doel verschillende spiergroepen verder te ontwikkelen. Wij begeleiden bij IZI Fitness bij de website.

Laat je inspireren

Jarenlang partnerschap

Websites IZI Fitness

De samenwerking tussen NVS en IZI Fitness dateert al 2011. De eerste website die wij ontwikkelden voor deze sportschool was gericht op de 3 vestigingen die het op dat moment telde. Na de overname van IZI Fitness in 2014 door een nieuwe eigenaar veranderde het concept van het bedrijf. Door de goede ervaringen van de voormalig eigenaar met NVS, werden wij door de nieuwe eigenaar benaderd om actief mee te denken in de ontwikkeling van de nieuwe website.

Voor het ontwerp van de website hebben we samengewerkt met het marketingbureau dat betrokken was bij de opstart van het 'nieuwe IZI Fitness'. Onze inbreng in de samenwerking was voornamelijk technisch, het implementeren van het ontwerp in het Joomla CMS. Anno 2020 staat deze samenwerking nog steeds als een huis.

images/portfolio/izifitness/izifitness-website-ontwerp.png

Zichtbaarheid vergroten

Vindbaar zijn én vindbaar blijven

Na de overname ging IZI Fitness van 3 vestigingen terug naar slechts 1 vestiging in Tiel. Enkele jaren later sloot een 2e vestiging zich aan bij het IZI Fitness concept, waardoor zij nu met 2 websites in Tiel en Duiven actief zijn.

In de loop der jaren heeft NVS naast het technisch beheer ook de optimalisatie van de website op zich genomen. Het doel was om lokaal zichtbaar te zijn, specifiek het herpositioneren van de websites in de zoekresultaten boven de directe concurrenten. Dankzij gezamelijke inspanningen weten we al enkele jaren onze positie te behouden en hebben we deze zelfs kunnen verstevigen.

We realiseren dit o.a. door het toepassen van linkbuilding, website optimalisatie en het inrichten van specifieke landingspagina's in de website.

images/portfolio/izifitness/izifitness-optimalisatie.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt deze website goed?

  • Ontwerp vormgegeven in de huisstijl
  • De website is eenvoudig te beheren met het CMS
  • Maatwerk uitbreidingen zijn eenvoudig te implementeren
  • De website is zoekmachinevriendelijk ingericht

Bekijk de website

images/portfolio/izifitness/izifitness-website.png

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten