Inspiratie

Kloosterman Metaalwerken

Kloosterman Metaalwerken beschikt over een uitgebreide deskundigheid in fijn las-, constructie- en plaatwerk van onder meer roestvast staal, staal en aluminium. Met een enthousiast en vakkundig team werken zij vanuit Waspik voor diverse opdrachtgevers door het hele land. Wij verzorgden een professionele website.

Laat je inspireren

Professionals in fijn las-, constructie- en plaatwerk

Website Kloosterman Metaalwerken

Kloosterman en NVS hebben de handen ineengeslagen om de nieuwe website te ontwikkelen voor deze gedreven metaalspecialisten. Kernwoorden voor dit project waren professioneel, persoonlijk en warm. Met de professionele foto's en het maatwerk design van de website komen deze kernwaarden duidelijk naar voren.

"Al snel was inzichtelijk wat onze wensen waren, hoe deze vertaald konden worden naar een vernieuwde website en wat het stappenplan was."

Door de overzichtelijke layout van de website is het voor de gebruiker makkelijk te zien welke werkzaamheden Kloosterman uitvoert. Omdat het persoonlijke contact met de klant erg belangrijk is, gebruiken we foto's van het personeel bij de belangrijkste call to action; het maken van een afspraak.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken.png

Sprekende beelden

Bedrijfsfotografie van hoge kwaliteit

Voor de fotografie hebben we samengewerkt met Bart van Hattem, specialist in bedrijfsfotografie. De sfeervolle beelden geven veel beleving aan de website. Door portretfotografie toe te passen in de call to action creëren we een laagdrempelige manier om contact op te nemen.

Bovendien sluit de hoge kwaliteit fotografie aan bij de kwaliteit van de diensten en producten van Kloosterman. De perfectie waar zij naar streefden, hebben we tot volle tevredenheid bereikt.

images/portfolio/kloosterman/Website-project-Kloosterman-metaalwerken-fotografie.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt deze website goed?

  • Aansluitend ontwerp op de huisstijl 
  • Stijlvol webdesign met professionele foto's
  • De website is volledig responsive

Bekijk de website

images/portfolio/kloosterman/kloosterman-webdesign.png
"Onze website was al even aan vervanging toe, maar we vonden het best een uitdaging de stap hierin te zetten. Want waar beginnen we? We kwamen terecht bij Niels van NVS Design, die ons hierin geweldig goed heeft begeleid. Al snel was inzichtelijk wat onze wensen waren, hoe deze vertaald konden worden naar een vernieuwde website en wat het stappenplan was. Niels neemt rustig de tijd en komt met creatieve oplossingen. Het eindresultaat is boven verwachting, en straalt daadwerkelijk uit wie we zijn en waar we voor staan binnen ons bedrijf. Onze complimenten!"

Robert van Weesenbeek (Directeur)

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten