Inspiratie

Mode Bij Anneloes

Mode bij Anneloes biedt een ruime collectie dameskleding aan, zowel in de winkel in Waspik als online op de webshop. Mode Bij Anneloes verkoopt damesmode voor jong en oud tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zorgen voor de vindbaarheid.

Laat je inspireren

Van Magento naar Joomla

Vernieuwing van de webshop Mode Bij Anneloes

Voor Mode Bij Anneloes hebben we een nieuwe website met webshop ontwikkeld. Voorheen werkten zij met Magento, maar deze software sloot vanwege de complexiteit niet volledig aan bij het wensenpakket. Wij hebben daarom de nieuwe webshop gebouwd in Joomla. Eenvoud was hierbij het uitgangspunt.

We hebben de look & feel opgefrist, de responsiviteit verbeterd en uiteraard goed gekeken naar hoe we het beste kunnen aansluiten bij wat gebruikers nodig hebben. Daarnaast hebben we een koppeling ontwikkeld met de voorraadbeheer software, waardoor de voorraad in de webshop automatisch wordt gesynchroniseerd met de voorraad in de winkel.

images/portfolio/modebijanneloes/modebijanneloes-website-responsive.png

Vindbaarheid verbeterd

Website optimalisatie traject

Sinds de lancering van de nieuwe webshop in 2016 kunnen we met trots vertellen dat de omzet met 183% is gestegen. De grootste stijging zien we vanaf 2018, vanaf dit moment hebben we de samenwerking namelijk verder uitgebreid met het optimaliseren van de website.

In dit traject pakken we diverse optimalisaties aan. We ontwikkelen de vormgeving continu, met bijvoorbeeld visuele aanpassingen die het online shoppen nog prettiger maken. Verder hebben we het bestelproces geoptimaliseerd en de webshop beter ingericht voor mobiele bezoekers.

We werken daarnaast met landingspagina’s die goed scoren in Google. Door het continu bijsturen en optimaliseren hebben we bereikt dat gemiddeld ruim 300 bezoekers per dag de webshop bezoeken. Een stijging van 225% sinds de start van onze optimalisaties.

images/portfolio/modebijanneloes/modebijanneloes-website-optimalisatie.png

Shoppen op de smartphone

Mobiele optimalisaties

We hebben op basis van de statistieken extra aanpassingen gemaakt aan de mobiele versie van de website. Het aantal mobiele bezoekers is namelijk met 210% gestegen sinds we gestart zijn met het optimaliseren van de website.

Verbeteringen zijn onder meer een nieuwe menustructuur, eenvoudiger filteren op producten en een slidefunctie voor de productfoto's. Verder hebben we ook het bestelproces visueel duidelijker gemaakt voor mobiele bezoekers.

images/portfolio/modebijanneloes/modebijanneloes-webshop-mobiel.png

Maatwerk plugin

Webkoppeling met voorraadbeheer

Om de voorraad uit de webshop te synchroniseren met de voorraad in de winkel hebben we een koppeling ontwikkeld met het voorraadbeheer systeem. Met deze koppeling wordt de voorraad in de webshop automatisch bijgewerkt op basis van de verkopen in de winkel.

De producten worden ook gesynchroniseerd met andere productinformatie als bijvoorbeeld maten en prijzen. Verder importeert deze koppeling automatisch alle nieuwe producten uit het voorraadbeheer systeem. Inclusief categorieën, prijzen, opties en maten.

images/portfolio/modebijanneloes/modebijanneloes-webkoppeling.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt deze website goed?

  • Aansluitend ontwerp op de huisstijl
  • De website is volledig responsive
  • Geautomatiseerde productimport en synchronisatie
  • 183% omzetstijging gerealiseerd sinds de lancering
  • 225% meer bezoekers door optimalisaties

Bekijk de webshop

images/portfolio/modebijanneloes/modebijanneloes-webhop.png
"NVS heeft voor mij een webshop/website gemaakt voor mijn modezaak. Het traject is naar tevredenheid verlopen. Niels luistert, denkt mee, en maakt wat ik voor ogen heb gehad. Maar meer belangrijk, de verkopen zijn verhoogd sinds de overgang van de oude naar de nieuwe webshop. De webshop is makkelijk navigeerbaar en werkt prima. Ook voor de service achteraf reageert Niels binnen korte tijd en zorgt voor oplossingen. Kortom: ik ben zeer tevreden."

Anneloes van de Mosselaar (Eigenaresse)

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten