Inspiratie

NDS Totaal

NDS Totaal realiseert maatwerkoplossingen op het gebied van toegangstechniek en airco techniek. Ook voor onderhoud en reparatie kun je bij hen terecht. Wij maakten de visuele identiteit en de website.

Laat je inspireren

Logo, huisstijl en website

Visuele uitstraling voor NDS Totaal

Onze eerste kennismaking met NDS Totaal was in 2011. Niek van NDS Totaal was destijds op zoek naar een update van zijn logo en wilde in deze nieuwe lijn ook zijn huisstijl en website laten ontwikkelen. In deze periode was NDS Totaal actief als installateur in de toegangstechniek. Voor deze werkzaamheden hebben we ook een website ontwikkeld.

Daarnaast verzorgen we met regelmaat drukwerk zoals doordruksets, briefpapier en visitekaartjes. Maar ook de belettering van de bedrijfsbus en diverse soorten stickers.

images/portfolio/ndstotaal/ndstotaal-huisstijl-ontwerp.png

Een nieuwe start

Een frisse restyling

Medio 2017 klopte Niek opnieuw bij ons aan voor het realiseren van een nieuwe website. De focus van NDS Totaal was inmiddels verschoven naar het installeren en onderhouden van airco installaties. Inspelend op de vraag naar deze producten heeft het bedrijf een omslag gemaakt, die ook weer gevisualiseerd moest worden. Naast de website was het belangrijk dat het logo werd aangepast op de nieuwe werkzaamheden. Ook hier hebben wij met een frisse restyling voor gezorgd.

In 2021 heeft Niek zijn werkzaamheden volledig geconcentreerd op airco installaties. Dat betekende dat er een nieuwe aanpassing aan het logo moest komen. Met een subtiele wijziging hebben we het logo geactualiseerd. Dit bewijst dat een goed logo kan evolueren zonder herkenbaarheid te verliezen.

images/portfolio/ndstotaal/ndstotaal-logo-restyling-2021.png

Van concept naar realisatie

De website in een nieuw jasje

Op basis van de gewijzigde bedrijfsvoering zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe website. In de conceptfase hebben we nauw samengewerkt met tekstschrijver Sjeng Lenssen van Taalfirma. Samen hebben we een goed concept neergezet met sterke teksten.

Vanuit dit concept hebben we een uniek ontwerp voor de website gemaakt. Dit ontwerp sluit aan bij de visuele uitstraling van het logo en de huisstijl en wordt gekenmerkt door de schuine lijnen op het scherm. Uiteraard is de website geschikt voor alle apparaten.

images/portfolio/ndstotaal/ndstotaal-preview.png

Website in eigen beheer

Het CMS zorgt voor een krachtige website

De website is ontwikkeld in het Joomla CMS. Dankzij dit beheersysteem kan de Niek eenvoudig zelf de website beheren. Teksten, afbeeldingen en pagina's kunnen zo in een handomdraai aangepast worden.

Dit beheer kan vanaf iedere locatie gedaan worden. Omdat Joomla een webbased beheersysteem is, kun je overal ter wereld inloggen op de website. Het beheren van de website is ook mogelijk vanaf een smartphone. Op deze manier kunnen eenvoudig kleine aanpassingen doorgevoerd worden, of foto's vanuit de smartphone geüpload worden naar de website.

images/portfolio/ndstotaal/nds-totaal-website-bouw-ontwikkeling.png

Het resultaat

Wat maakt dit project goed?

  • Huisstijl afgestemd op het logo
  • Diverse soorten drukwerk worden in de huisstijl geleverd
  • Website ontwerp sluit aan bij de huisstijl
  • De website is volledig responsive
  • De website is zoekmachinevriendelijk ingericht

Bekijk de website

images/portfolio/ndstotaal/ndstotaal-website-responsive-design.png
"NVS Design heeft nu voor de tweede maal een nieuwe website voor mijn bedrijf ontworpen. Door de persoonlijke aandacht en de professionaliteit van Niels is deze weer super geworden. Hosting, service en onderhoud wordt ook door hem verzorgd, dit tot volle tevredenheid."

Niek Damen (Eigenaar)

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten