Inspiratie

Otentic Logistics & Customs

Otentic is gespecialiseerd in opslag van met name food, feed, chemische, farmaceutische en biologische producten. Daarnaast regelen zij alle administratieve zaken die komen kijken bij de import en export van goederen.

Laat je inspireren

Een nieuwe online uitstraling

2 Websites op maat

Om de online zichtbaarheid van Otentic Customs te verbeteren was Otentic op zoek naar een internetbureau dat hen hierbij kon helpen. Daarnaast wilde zij ook graag de bestaande website van Otentic Logistics vernieuwen.

Tijdens een zorgvuldige intake hebben we de wensen van de klant in kaart gebracht en deze vertaald naar een offerte op maat. Onze complete offerte inclusief tekstschrijven, vertalingen en bedrijfsfotografie in combinatie met een duidelijke visie gaf Otentic het vertrouwen om met NVS in zee te gaan.

images/portfolio/otentic/otentic-customs-preview.png

Alles-in-éen pakket

Design en fotografie op maat

Wij hebben voor de nieuwe websites een ontwerp volledig op maat gemaakt. Om de connectie tussen beide bedrijven te leggen hebben de websites dezelfde uitstraling, maar wel ieder opgemaakt in de eigen huisstijl.

Onderdeel van het concept voor de nieuwe websites was om professionele fotografie toe te passen. Hierdoor krijgen de bedrijven een eigen gezicht en kunnen de sterke punten in beeld uitgelicht worden. Onze vaste fotograaf Bart van Hattem heeft de gehele fotoshoot uitgevoerd. Naast bedrijfsfotografie hebben we ook de portretfotografie van alle werknemers verzorgd.

images/portfolio/otentic/otentic-customs-website.png

Het cms

Website in eigen beheer

Voor Otentic is het belangrijk om controle te hebben over de inhoud van de nieuwe websites. Bijvoorbeeld het aanpassen van content zoals de werknemers of wijzigingen in de dienstverlening. Ook het plaatsen van nieuwsberichten is belangrijk, zodat zij de nieuwste regelgeving op de websites kunnen communiceren.

Dankzij het beheersysteem (CMS) Joomla is het eenvoudig voor Otentic om zelf hun website aan te passen. Zij kunnen hiermee onder andere teksten, beelden en video's beheren.

images/portfolio/otentic/otentic-smartphone-desktop.png

Vindbaar zijn

Optimalisatie van de website

Wij houden ons ook bezig met de optimalisatie van de Otentic Customs website door middel van SEO, linkbuilding en on-page metingen. De basis voor een goede vindbaarheid is gelegd door de SEO teksten die geschreven zijn door één van onze vaste tekstschrijvers Nicolai Frijters.

In dit traject pakken we diverse optimalisaties aan. We ontwikkelen de vormgeving continu, met bijvoorbeeld visuele aanpassingen die tot meer conversies leiden. Verder passen we linkbuilding toe om het bereik van de website te vergroten.

images/portfolio/otentic/otentic-customs-mobile.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt deze website goed?

  • Passend ontwerp bij de huisstijl 
  • De websites zijn volledig responsive
  • Bedrijfsfotografie van hoge kwaliteit
  • De websites zijn volledig te beheren door de klant
  • De websites zijn zoekmachinevriendelijk gebouwd

Bekijk de websites

images/portfolio/otentic/otentic-fotografie-team.png
Wij werken voor klanten met ambitie.
logo referentie-100voetbal
logo referentie-am-infra
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten