Inspiratie

Plaagdieradvies

Plaagdier Advies helpt schade als gevolg van plaagdieren te voorkomen. Voor elk probleem met ongedierte bieden zij direct een passende oplossing en gedegen advies om in de toekomst overlast door ongedierte te voorkomen. Wij bouwden een nieuwe, goed vindbare website.

Laat je inspireren

Ongediertebestrijding

Website Plaagdier Advies

Als ongediertebestrijder is het belangrijk om onzichtbaar te zijn, maar tegelijkertijd ook op te vallen. Onzichtbaar op de werkvloer, maar zichtbaar in de zoekmachines. Dat was ook meteen de opdracht aan NVS bij aanvang van het project.

Ongedierte - plaagdieren zoals zij zelf liever zeggen - kan voor veel overlast zorgen. Daarom is het belangrijk dat de website van de ongediertebestrijder toegankelijk is, eenvoudig te navigeren is en contact opnemen zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-ontwerp.png

Mobile first design

Groot aantal zoekopdrachten op smartphones

Op basis van statistieken van de oude website zagen we al snel dat het grootste deel van de zoekopdrachten uitgevoerd wordt op mobiele apparaten, met name smartphones. Het is daarom belangrijk voor Plaagdier Advies om te optimaliseren op de mobiele website.

We hebben het extra makkelijk gemaakt om telefonisch contact op te nemen. Uit metingen weten we namelijk dat mensen dat het vaakst doen, omdat er meestal een hoge noodzaak is bij ongediertebestrijding. Hierdoor is het aantal telefonische aanvragen met maar liefst 660% gestegen!

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-website-mobilefirst.png

Ongedierte kenners

Maatwerk contactformulieren

Bij Plaagdier Advies weten ze wel met welk soort plaagdier je te maken hebt. Telefonisch kunnen klanten dat niet altijd goed uitleggen, daarom kunnen in het contactformulier op de website foto's meegestuurd worden van het plaagdier waar je last van hebt. Op deze manier kan Plaagdier Advies beestjes eenvoudig determineren en een plan van aanpak maken.

Verder is het altijd goed om meerdere contactmogelijkheden aan te bieden op een website. Naast het formulier kunnen bezoekers ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdieradvies-formulier-op-maat.png

Meten = weten

Optimalisatie van de website

De ongediertebestrijding branche kent grote uitdagingen én vele concurrenten. Jezelf onderscheiden in deze markt is daarom erg belangrijk. Vraag en aanbod zijn seizoensgebonden en dit vereist snel schakelen bij piekperiodes.

Wij houden ons bezig met de optimalisatie van de website door middel van SEO, on-page metingen en het continu zoeken naar nieuwe mogelijkheden om Plaagdier Advies te onderscheiden in de markt.

images/content/website-vindbaar-maken-seo-optimalisatie.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt deze website goed?

  • Aansluitend ontwerp op de huisstijl
  • De website is eenvoudig te beheren met het CMS
  • De website is volledig responsive - mobile first
  • De website is zoekmachinevriendelijk gebouwd

Bekijk de website

images/portfolio/plaagdieradvies/plaagdier-advies-website.png

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten