Inspiratie

Rutten Industriële Automatisering

Rutten Industriële Automatisering ondersteunt elektrotechnische en industriële bedrijven op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Wij ondersteunen Rutten met de uitvoering van de huisstijl.

Laat je inspireren

In rap tempo doorgroeien

Huisstijl ontwerp Rutten Industriële Automatisering

Dit bedrijf is hét voorbeeld van groeien door goed werk te leveren. In 2017 kwam eigenaar Henk Rutten bij ons met de wens om een logo en huisstijl te ontwerp voor zijn bedrijf Rutten Elektrotechniek. Vanuit de kracht van de elektrotechniek hebben wij destijds een logo ontworpen, dat op originele wijze de verbinding legt tussen woord en beeld.

Medio 2020 was het tijd voor de volgende stap. De bedrijfsactiviteiten waren in de afgelopen jaren flink uitgebreid en automatisering kwam steeds meer aan bod op de werkvloer. Daarom werd besloten om een naamswijziging door te voeren, waar ook een nieuw logo inclusief huisstijl voor ontworpen moest worden.

images/portfolio/ruttenia/ruttenia-logo-ontwerp.png

Een nieuw jasje

Vernieuwing van de identiteit

Omdat het oude logo niet meer de juiste match had met de werkzaamheden, zijn we opnieuw naar de tekentafel gegaan. Rutten levert een combinatie van techniek, elektra en automatisering. Daarom hebben we bij het nieuwe logo gekozen voor fris beeldmerk. Het beeldmerk staat voor vooruitgang en samenwerking tussen de diverse disciplines.

De kleur blauw past bij Rutten, daarom hebben we ook de nieuwe identiteit vormgegeven in een blauw kleurenpalet. Rutten heeft donkerblauwe kleding als basis, daarom hebben we ervoor gezorgd dat het logo ook goed zichtbaar is op een donkere ondergrond. Uiteraard zónder zijn kracht te verliezen.

images/portfolio/ruttenia/ruttenia-logo-vernieuwing.png

Complete service

Drukwerk en belettering

Naast het ontwerp van de huisstijl verzorgen we ook regelmatig diversen soorten drukwerk. Zo hebben we onder andere schrijfblokken, pennen en visitekaartjes gedrukt. Verder hebben we verschillende formaten stickers met extra sterke lijmlaag geleverd, die op de gereedschappen geplakt kunnen worden.

Voor de belettering van de bedrijfsauto's hebben we het logo voorzien van de juiste kleurcoderingen, zodat Rutten bij hun vaste leverancier de beletteringen kan laten uitvoeren.

images/portfolio/ruttenia/ruttenia-huisstijl-ontwerp.png

Het resultaat mag er zijn

Wat maakt dit project succesvol

  • Modern logo en huisstijl ontwerp
  • Breed scala aan huisstijldragers
  • Huisstijlbewaking tot in de kleinste details

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

images/portfolio/ruttenia/ruttenia-notitieblokken.png
"Niels is een echte vakman! Staat je professioneel te hulp en denkt goed mee. Levertijden zijn erg goed. Zeker als het gaat om kleine dingetjes. Denk hierbij aan het op maat maken en leveren van bijvoorbeeld pennen, stikkers, kladblokken ect. Kortom een ideaal voorbeeld hoe een kleine ondernemer moet zijn: afspraak is afspraak en service op 1."

Henk Rutten (Eigenaar)

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten