Inspiratie

Cultureel Centrum Den Bolder

Den Bolder is hét bruisend cultureel centrum in het centrum van Waspik. Naast het veelzijdige culturele programma biedt Den Bolder vele sociale activiteiten, zoals de Avond-4-daagse, het Zomerkamp en diverse exposities. Wij zijn de vaste mediapartner van Den Bolder.

Laat je inspireren

Een hechte samenwerking

Mediapartner Den Bolder

NVS is al sinds 2010 de vaste mediapartner van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. Op creatief vlak verzorgen wij onder meer de signing in het pand, het promotionele drukwerk en het maandelijkse huis-aan-huis magazine 'Uit in Den Bolder'.

Verder hebben wij de website voor Den Bolder ontwikkeld. Als mediapartner ondersteunen wij bij de invulling van de website en bewaken we de huisstijl en marketing rondom de uitingen van alle activiteiten.

images/portfolio/denbolder/denbolder-logo.png

Grafisch werk

Huis-aan-huis magazine 'Uit in Den Bolder'

Sinds 2016 brengt Den Bolder iedere 6 weken het huis-aan-huis magazine 'Uit in Den Bolder' uit. Daarnaast ontwerpen we jaarlijks de 'glossy', waarin het volledige programma voor het komende seizoen aan bod komt. Beide bladen vallen bij ruim 5.000 huishoudens op de mat.

Een groot onderdeel van het blad is het theaterprogramma. Voor Den Bolder is het belangrijk om de promotie rondom de theatershows breed uit te zetten.

images/content/drukwerk-brochure.png

Offline communicatie

Drukwerk op maat

Naast het ontwerp van de periodieke uitgaves verzorgen wij ook diverse soorten promotioneel drukwerk zoals posters, flyers en advertenties. Hiervoor hebben we een herkenbare stijl ontworpen, die in alle promotionele uitingen terugkeert.

Naast de algemene promoties helpen we ook regelmatig de werkgroepen binnen Den Bolder met uitingen en diverse soorten drukwerk. Van routeaanwijzing voor de lopers van de Avond-4-daagse tot vlaggen voor de Senioren Vereniging Waspik.

images/portfolio/denbolder/denbolder-posters-huisstijl.png

Een strak geheel

Signing in en rondom het pand

Den Bolder is een modern gebouw, waarin diverse soorten signing dienst doen. Zo geven we door middel van diverse borden de routing van het pand aan. Denk hierbij aan wegwijzers, zalen en nummering van ruimtes.

Met privacyfolies zijn scheidingen gecreëerd, stijlvolle rvs bordjes tonen het overzicht van alle partners van Den Bolder en je wordt warm verwelkomd door baniervlaggen bij de ingang. Wij bewaken de huisstijl van Den Bolder en zorgen ervoor dat alle verschillende soorten signing op elkaar zijn afgestemd.

images/portfolio/denbolder/denbolder-signing-pand.png

Online zichtbaarheid

De website van Den Bolder

In 2019 hebben we na een intensief traject de nieuwe website voor Den Bolder gelanceerd. Hiermee is het voor Den Bolder mogelijk om zelf eenvoudig het programma en de activiteiten op de website te beheren.

In het voortraject hebben we advies uitgebracht en een plan van aanpak opgesteld op basis van de wensen voor de nieuwe website. Het brede aanbod aan activiteiten binnen Den Bolder moest op een eenvoudige wijze weergegeven worden, zodat bezoekers van alle leeftijden de website kunnen gebruiken.

We hebben een website ontwikkeld die enorm veel informatie bevat, maar toch eenvoudig navigeert en de informatie op een gestructureerde manier toont. Met het CMS is het eenvoudig voor Den Bolder om zelf aanpassingen door te voeren.

Bekijk de website

images/portfolio/denbolder/denbolder-website.png
"Het is hartstikke fijn samenwerken met NVS. De lijnen zijn kort en de service is supersnel."

Barbera van Breemen (Beheerder Den Bolder)

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten