BusinessPoint Dongen

BusinessPoint Dongen biedt een unieke combinatie van werken en vergaderen in een landelijke, inspirerende omgeving. De professionele en moderne locatie aan de rand van Dongen is van alle gemakken voorzien. BusinessPoint is dé hotspot voor ondernemend Dongen!

Website op maat

Nieuwe website voor BusinessPoint Dongen

In 2020 heeft NVS voor de tweede keer de website voor BusinessPoint Dongen mogen ontwikkelen. De eerste website die we bouwde dateerde uit 2018. Vanwege een grootschalige verbouwing in 2020 en de vernieuwde dienstverlening was de website van dit bedrijvenverzamelgebouw in Dongen aan vernieuwing toe.

Als vaste "bewoner" van BusinessPoint Dongen gingen we natuurlijk maar al te graag met deze opdracht aan de slag. De vernieuwde uitstraling van het pand én de uitgebreide dienstverlening moet voor meer aantrekkingskracht zorgen. Daar hoort natuurlijk ook een strakke, moderne website bij.

images/portfolio/businesspoint/businesspoint-website-design-intro.png

Invulling van de website

Website in eigen beheer

De website is ontwikkeld in het Joomla CMS. Dankzij dit beheersysteem kan de beheerder van BusinessPoint Dongen eenvoudig de website beheren. Er kunnen o.a. teksten, afbeeldingen en pagina's aangepast worden.

Daarnaast hebben we een maatwerk narrowcasting oplossing ingebouwd in het beheersysteem waarmee beeldschermen in het pand voorzien kunnen worden van content. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsberichten, bezetting van vergaderzalen en routing in het pand.

images/portfolio/businesspoint/businesspoint-website-cms.png

Online reserveren

Website met boekingssysteem

De website van BusinessPoint Dongen is voorzien van een boekingssysteem waarmee ruimtes in de vergaderaccomodatie geboekt kunnen worden. Ook is het voor de vaste huurders mogelijk om bijvoorbeeld de speciaal ingerichte coachingruimte of de spreekkamer te boeken.

Het boekingssysteem is gekoppeld met iDEAL, zodat klanten tijdens het reseveren direct kunnen betalen. Klanten kunnen via de website hun eigen boekingen beheren. Dit systeem is volledig geautomatiseerd, waardoor o.a. het verzenden van facturen automatisch gaat.

images/portfolio/businesspoint/businesspoint-website-boeking.png

Alles-in-één oplossing

Narrowcasting geïntregreerd in de website

De website is uitgerust met een specifieke oplossing voor narrowcasting. Met deze oplossing kunnen diverse schermen in het pand voorzien worden van doorlopende berichten en mededelingen. Bijvoorbeeld de bezetting van de vergaderzalen, nieuwsberichten en routing in het pand.

Het grootste voordeel is dat deze schermen bediend kunnen worden vanuit dezelfde beheeromgeving als de website. Dankzij deze maatwerk oplossing is een extern narrowcastingsysteem overbodig.

images/portfolio/businesspoint/businesspoint-website-narrowcasting.png

Het resultaat

Wat maakt deze website goed?

  • Aansluitend ontwerp op de huisstijl
  • De website is volledig responsive
  • De website is zoekmachinevriendelijk ingericht
  • Compleet boekingssysteem op maat
  • Narrowcasting geïntegreerd in de website

Bekijk de website

images/portfolio/businesspoint/businesspoint-smartphone-design.png
"Door de ontwerpen van NVS heeft Mooi! Hand- en voetverzorging een eigentijds en herkenbare uitstraling gekregen."
Mooi! Hand- en voetverzorging | Chantal van Loon

Niels helpt je verder.

Niels heeft meer dan 15 jaar webdesign ervaring en helpt je graag met al je vragen over jouw website. Zullen we samen jouw project aanpakken?

Stuur Niels een bericht

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
logo referentie-100voetbal
logo referentie-johnvanpas
logo referentie-reallyit
logo referentie-robvanderplas
logo referentie-sanidirect
logo referentie-spuijbroek
logo referentie-vanderhoeven
logo referentie-vanderstraten